X Factor19. marts 2022

Blachman chokeret: Kári er umulig at komme af med

Det var præsentationsvideoen, der fik færingen videre til næste live, hvis man spørger Thomas Blachman.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blachman_7.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sofie Linde efterlod samtlige seere og hele ”X Factor”-holdet i chok, da hun i aftes råbte Káris navn op, som den sidste, der var sikkert videre til næste liveshow, imens Kwamie Livs to deltagere, Oliver og Tina, måtte kæmpe mod hinanden om overlevelse.

”X Factor”s grand old man Thomas Blachman er også noget forundret over aftenens udfald, da SE og HØR taler med ham efter showet.

- Prøv og hør, altså. Det er fjerde show - alt kan ske. Kári kan vinde hele lortet. Han er åbenbart umulig at få ud med det smil der. Han er en sød mand, for fanden. Men altså come on. Jeg tror, vi alle sammen er ret overraskede over, at Tina står i farezonen, siger han.

Dommerveteranen peger på det klip, der blev vist af Kári på fodboldbanen, inden han gik på scenen, som en forklaring på, at han gik sikkert videre.

- Jeg tror også bare, at der er mange ting, der hænger sammen derude a la den lille video med Kári. Følelser … Den var jo eminent i forhold til at hjælpe ham. Han er en fyr, vi godt kan lide. Jeg kan jo også godt lide ham, for fanden, lyder det fra Blachman, som i samme ombæring bringer en efterlysning:

- Hvor er udviklingen henne? Jeg synes ikke, Kwamie har formået at få Tina helt ud i kanterne, så hun har i den grad noget at tænke over, slutter han af.

Sponsoreret indhold