X Factor14. januar 2022

Bemærkede du det også? Realitydeltagere spottet til "X Factor"-show

Et smugkig på næste uges ”X Factor”-program afslører, at vi kan forvente at se realitydeltagerne Sarah Tiedt og Türker Alici i studiet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I aften rullede årets sidste ”X Factor”-audition over skærmen. Og i næste uge skal vi således se nærmere på den famøse ”Six Chair Challnge”, hvor det umiddelbart lader til at væres Martin Jensens deltagere, der skal på scenen.

Men lige inden rulleteksterne i aftenens program fik vi et smugkig på næste uges udgave af talentshowet, hvor garvede realityfans højst sandsynligt spottede ”Paradise”-parret Sarah Tiedt og Türker Alici blandt publikum.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2021_roed_loeber_136_16jun21_1sl0684.jpg
 Foto: Søren Lamberth

"Paradise"-parret er ikke ligefrem "X Factor"-fans. I stedet er der en helt anden årsag til, at de befinder sig i "X Factor"-studiet. Foto: Søren Lamberth

Og det var der således en helt særlig årsag til:

- Vi har nogen, der er derinde, som vi kender, fortæller Sarah Tiedt til SE og HØR og uddyber, at den kvindelige deltager, de kender, til dagligt er ansat i doughnut-butikken ”Bronuts”, som blandt andet kæresten Türker står bag - og som desuden er en af Martin Jensens sangtalenter.

Sarah Tiedt vil dog ikke røbe, hvilken deltager hun og realitykæresten, er i ”X Factor”-studiet for at støtte.

Dog er hun ganske sikker på, at seerne tydeligt vil kunne se, hvem det drejer sig, når programmet bliver sendt på næste fredag.

Hverken Sarah Tiedt eller Türker Alici er inkarnerede ”X Factor”-fans. Men alligevel beskriver hun showet som "sjovt" og "hyggeligt" – dog primært, fordi de netop er i studiet for at støtte op om den ”Bronuts”-ansatte, der således er gået videre til den famøse ”Six Chair Challenge”.

Få overblik over, hvordan deltagerne er fordelt mellem dommerne, i galleriet nedenfor.

"X Factor" 2022: Her er dommernes deltagere

Sponsoreret indhold