Bare rolig, fans: Her er de gode nyheder om Citybois

CityboisDer var gråd både i DR Byen og i mange danske stuer, da den populære duo Citybois fredag aften - ganske uventet - måtte forlade 'X Factor' blot ugen inden finalen.

Tusindvis af de såkaldte Citygirls, som havde fundet vej til DR Byen, brød grædende sammen, og de sociale medier flød over med triste beskeder og grædende smiley'er oven på Citybois' exit.

Men måske kommer der alligevel en masse godt ud af, at Citybois ikke nåede finalen i dette års 'X Factor'. I hvert fald er duoen allerede i gang med at udgive deres første single.

Det bekræftede Anthon og Thor - de to charmedrenge i Citybois - over for SE og HØR fredag aften.

Hør Citybois fortælle, at de har en single på vej:


LÆS OGSÅ: Fans: Sådan gør vi Citybois til 'X Factor'-vindere

- Der kommer en single - alt andet er en hemmelighed, lød det kryptisk fra de to Citybois-drenge.

Deres mentor Thomas Blachman bekræftede også, at drengene er på vej i studiet for at indspille musik.

Sådan så det ud, da fans tog af sked med Citybois fredag aften:


Singlen skal laves i samarbejdet med det succesfulde danske band Scarlet Pleasure - og Citybois har tilmed skrevet kontrakt med musikselskabet Sony:

LÆS OGSÅ: Citybois beskyldt for kokain-misbrug: Han er langt væk

- Selvfølgelig gør de det. Andet ville også være åndssvagt, sagde Thomas Blachman fredag aften til DR.

Efter deres exit var Cutfather - der selv tidligere har været dommer i det populære talentprogram - ikke sen til at sige, at han sagtens kunne se sig selv arbejde sammen med duoen. Ifølge Cutfather havde Citybois 'ramt den helt rigtige stil':

- Om det er disco eller r'n'b, de synger, så er det moderne pop fuld af begejstring. De vinder på deres non stop overskud - det er der ikke ret mange andre, der kan, siger Cutfather til DR og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Citybois: Vi må respektere danskernes valg

- Plademæssigt så er Citybois dem, der har størst potentiale i X Factor i år. Hvis de hurtigt kommer ud med nogle stærke numre, så kan de bygge en solid fanbase op.

Så måske er det meget godt, at Citybois forlod 'x Factor' fredag. Det er hvert fald ikke sidste gang, at vi har hørt fra duoen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close