X Factor 28. marts 2014

Anthony Jasmin vandt X Factor

- Det er ubeskriveligt
Af af
Vinderne med det synlige bevis for sejren.
Vinderne med det synlige bevis for sejren.
Foto: Dan Mariegaard

Thomas Blachmans duo Anthony Jasmin vandt fredag aften X Factor.LÆS OGSÅ: Medina fik p-bøde ved DR-Byen

Det var første gang, at en gruppe vandt X Factor. (Foto: Dan Mariegaard)Det var første gang, at en af Thomas Blachmans deltagere vandt konkurrencen.- Det er ubeskriveligt sagde Anthony, da resultatet blev kendt.- Tusind, tusind, tusind tak sagde en grådkvalt Jasmin.

Lucy får en stor krammer af Remee, mens Blachman omfavner sine vindere i baggrunden. (Foto: Dan Mariegaard)Thomas Blachman var næsten chokeret efter sejren.- Det havde jeg ikke set komme. Jeg har vundet X Factor, sagde den ellers så talende dommer i en kort kommentar til sejren.Blachmans duo slog dermed storfavoritten Lucy Mardou fra Thylejren, der fra dag et var forudset til at stå som samlet vinder af dette års X Factor.

- Hej, skat! (Foto: Dan Mariegaard)Den 23-årige sanglærke, der oprindelig kommer fra Norge, har hele vejen igennem opvist en stemmepragt uden lige og har gjort det i en række forskellige genrer under konkurrencen, og er ikke på noget tidspunkt faldet igennem.Farezonen var hun aldrig i nærheden af , men Anthony Jasmins popularitet synes at være vokset fra udsendelse til udsendelse og fredag aften var det duoen på 15 og 19 år, der ifølge seerne havde mest X Factor.

Sponsoreret indhold