X Factor2. april 2022

Anmeldelse af "X Factor": Nu kan vi næsten ikke falde dybere

Barren er i forvejen sat så lavt, som vi overhovedet kan forestille os, og alle keder sig. Alligevel kommer det som et chok for vores anmelder, hvor ringe "X Factor" er i år
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det bliver jo unægteligt kedeligt, hvis man uge efter uge brokker sig over de samme ting, men i "X Factor"s tilfælde er det virkelig svært at lade være.

Uge efter uge fortsætter chokket over den uhyggeligt talentløse talentmasse, vi som seere af Danmarks største talentprogram skal præsenteres for, og også fredagens liveshow leverede talentløshed ud over det sædvanlige.

Endnu en gang formåede de to færinge, Kári og Tina, at kravle hen over målstregen og undgå at blive elimineret. Vi har uge efter uge talt om, hvilket mirakel det er, at popprinsen Kári har formået at overleve i bedste Allan Simonsen-stil, men det er nok også på tide, at vi vender Tina, for hun er ærlig talt ikke meget bedre.

Artiklen fortsætter efter billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/_hjp9180.jpg
 Foto: Hanne Juul

Tina står stadig i denne omgang af "X Factor", og det fatter man faktisk ikke. (Foto: Hanne Juul)

Vokalerne hos begge parter kan ikke måle sig med meget andet end din klasselærer og din gymnasieveninde, og jo, bevares, Beyoncé gik også i skole, men her er det altså udelukkende middelmådigheden, der hersker.

Det er jo ikke, fordi de IKKE kan synge. Men det er bestemt heller ikke, fordi de bør. Og sådan kunne man jo princippet også konkludere på hele den danske "X Factor"-fadæse. Bare fordi det kan afholdes, bør det så?

Martin Jensen har fejlet

Fredag aften var den store semifinale, og her måtte den dygtige Mille Bergholtz lade livet til fordel for færøersk uduelighed, og det er virkelig svært for mig at få til at give mening.

Vinderen har de fleste nok allerede kåret. Ja, det må da blive Mads Moldt, for ellers er der sateme ikke nogen retfærdighed i verden.

Artiklen fortsætter efter billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/_han2752.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

(Foto: Hanne Juul)

Og med Mads i kassen kan man da også godt forstå, hvorfor Thomas Blachman ikke laver meget andet i årets program end at kritisere Martin Jensens helt uduelige musiksmag og manglende forståelse for, hvad det egentlig er, han får penge for.

For hvis Martin Jensen har fejlet med noget i år, så er det Mille Bergholtz. Fredag aften fik vi lige lov til at få en lillebitte smagsprøve af den popstjerne, hun kunne være blevet til i sin "X Factor"-runde, men mr. dj har fodret den 21-årige sangerinde med generisk musik, der hverken har harmoneret med artisten selv eller med seerne.

Den store finale på fredag burde have stået i popidolernes tegn mellem Britney Spears og Justin Timberlake. Mellem Mille Bergholtz og Mads Moldt.

Men næh, nej. I stedet kan vi få lov til at se frem til Tinas jammerlige fællessange, juble når Kári rammer rigtigt og cringe over, at den 16-årige nordjyde skal bringe sexy back. Ad, Thomas, han er 16, okay?

Og hvis "X Factor" lige manglede at cementere sin ligegyldighed, så blev det da for alvor gjort ved at trække sidste års vinder, Solveig, på scenen i et forsøg på at vise os alle sammen, hvor vildt sygt dygtig man bliver af at vinde "X Factor". Ja, nej.

Hvorfor fokuserer TV 2 ikke i stedet på ham der "X Factor"-fyren fra Dusin, der lige nu brager igennem på P3?

Uhyggelig dårlig storytelling, uengagerede dommere og solid mangel på dansk talent er opskriften på den måske kedeligste "X Factor"-sæson til dato.

Nu bliver det bare spændende at se, om TV 2 kan trække en kanin op af hatten, når næste fredag står i finalens tegn. #Doubt

Sponsoreret indhold