X Factor 3. marts 2020

Ankerstjerne raser over Blachman: Det er noget vrøvl!

Thomas Blachman valgte at smide SWAY ud af "X Factor", men begrundelsen for det overraskende valg køber pigegruppens mentor Ankerstjerne på ingen måde

Ankerstjerne mistede i fredags sin første gruppe i "X Factor", da dommerkollegaen Thomas Blachman noget overraskende valgte at smide SWAY ud til fordel for Kali.

Som forventet kom tv-veteranen med en flere minutter lang monolog, hvor han efter bedste evne forsøgte at forklare baggrunden for sit valg.

Her fik han blandt meget andet nævnt, at han ikke vil tillade, at Oh Land efter to programmer af "X Factor" kun skulle have én deltager tilbage. Derfor måtte SWAY forlade sangshowet.

Den forklaring faldt ikke god jord hos særlig mange. Både seere, SWAY selv og Ankerstjerne var rimelig uforstående over for den forklaring.

- Jeg lagde godt mærke til det selvmål, han lavede på sig selv. Jeg ved ikke, hvad det er, der får ham til at sige sådan noget vrøvl, sagde "Anker" til SE og HØR efter programmet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Thomas Blachman forsvarede naturligvis sin beslutning om at smide SWAY ud efter showet (Foto: Thomas Laursen)

Det kom ganske enkelt bag på hitmageren fra Hundige, at hans ellers så veltalende kollega kom med sådan en forklaring.

- En mand som ellers er så stærk retorisk, også laver han sådan en fodfejl. Det forstår jeg ikke helt, men det kan være, der var en plan med det, lød det fra Ankerstjerne.

Du tror ikke, at Blachman mener det?

- Man ved sgu aldrig rigtigt, hvad Thomas har gang i, grinede årets mentor for grupperne i "X Factor".

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

SWAY var naturligvis meget rørte efter deres tidlige exit (Foto: Thomas Laursen)

Generelt var der ikke meget forståelse at spore hos Ankerstjerne, som bestemt ikke mener, at Blachmans forklaring var passende.

- At bedømme det på, om man bliver rørt eller ej, er fair nok. Men hele den der svada med, at Nanna kun skal sidde tilbage med én deltager, og at det er synd… Jeg tror seerne hørte den, lige så meget som jeg hørte den.

Du kan se hele interviewet med Ankerstjerne i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold