Alma Agger om favoritrolle i "X Factor": - Det er farligt

Alma Agger har gennem hele denne ualmindeligt lange sæson af "X Factor" været blandt favoritterne hos bookmakerne.

Og den blonde skønhed er da også levet op til forventningerne indtil videre, hvor hun nu står i finalen i sangshowet.

Men rollen som favorit har bestemt ikke passet Alma særligt godt. Især efter Magnus og Aksels pludselige exit så bookmakerne nærmest hende som den eneste mulige vinder.

Det har været hårdt for den 20-årige christianshavner at have det pres på sin skuldre, samtidig med hun optræder for hele Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet...

Alma har med sin smukke sang imponeret danskerne (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg synes nogle gange, at det er lidt farligt. Fordi så skal man leve op til noget, eller det er der måske nogen, der synes, siger Alma til SE og HØR.

Og selv om hun indtil videre har levet op til alles forventninger og står i finalen, så gør det Alma nervøs at blive udråbt til storfavorit.

- Jeg kan godt være lidt nervøs over det, men normalt er det ikke noget, jeg tænker så meget over, lyder det fra Blachmans guldkandidat.

Artiklen fortsætter under billedet...

I aften kan Alma igen få lov til at kysse sin kæreste Carl efter at have været på scenen. "X Factor" har nemlig åbnet op for, at deltagernes venner og familier kan se showet direkte fra studiet (Foto: Thomas Laursen)

Finalen i "X Factor" var som bekendt over to dage i år. I dag skal de fire finalister synge med hver deres store, danske kunstner.

Alma har været så heldig at få lov til at optræde med den himmelstormende Jada, som Alma faktisk er stor fan af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close