23-årige Nicklas afviser Ankerstjerne: Jeg vil være soloartist

(Foto: Lasse Lagoni / TV 2)

Klapsalverne bølgede afsted, da 23-årige Nicklas Mietke gik på scenen i ”X Factor” lørdag aften.

Med sin charme og sikre stemme var Oh Land da heller ikke et sekund i tvivl om, at Nicklas skulle have en plads direkte videre i talentprogrammet.

Ankerstjerne så nu hellere, at Nicklas røg ud. For på dén måde kunne Ankerstjerne få kløerne i det unge talent – og danne et boyband med Nicklas ved roret.

Selv drømmer det unge talent nu mere om en solokarriere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicklas fik en stol - og en plads videre - lørdag aften. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

- Jeg sigter nok mere mod en solokarriere, selv om det var et godt tilbud fra Ankerstjerne. Men ingen ved jo, hvad fremtiden bringer. Jeg er åben for ideer, så jeg er bestemt ikke lukket for at prøve det. Men står det til mig, så er jeg soloartist, fortæller Nicklas til SE og HØR.

Han er ovenud lykkelig over den varme velkomst, som han fik af publikum, da han gik på scenen lørdag aften:

- Det var som at være hjemme. Jeg var vildt nervøs inden. Jeg stod og rystede over hele kroppen. Men da jeg trådte på scenen, faldt brikkerne bare på plads, og der var helt ro på, siger Nicklas, der godt bemærkede de mange klapsalver:

- Det var virkelig sødt. Det var et vildt fedt og sødt publikum. Det havde jeg ikke regnet med, tilføjer den unge fyr.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nerverne sad uden på tøjet, før Nicklas gik på scenen. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Lige nu arbejder han ved siden af lufthavnen, hvor han arbejder for et firma, der sælger flydele. Selv om jobbet er fedt, er drømmen stadig at leve af musik på fuld tid:

- Jeg ville elske at skrive og producere sange og være ude og spille. Jeg har selv skrevet nogle sange, men jeg har ikke udgivet noget endnu, siger Nicklas.

Han har dog sin egen YouTube-kanal.

- Der har jeg indspillet nogle covernumre. Jeg har ikke følt, at det har været det rigtige øjeblik at udgive min egen musik endnu. Men det kommer, forsikrer Nicklas.

Selv om hele ”X Factor”-eventyret stadig er meget nyt, er den unge fyr allerede begyndt at få henvendelser og beskeder fra fremmede, der gerne vil rose ham.

- Det er rigtig fedt. Man skal bare lige vænne sig til det, siger han med et smil.

Artiklen fortsætter under billedet...

lachman og de to andre dommere var imponerede. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

- Der er også mange af mine venner og bekendte, der har skrevet, efter de har set mig på tv. Da jeg optrådte til min audition, brummede min telefon med det samme, jeg trådte på skærmen. Det var ret sjovt, fortæller Nicklas, der kommer fra Amager, hvor han har en stor – med egne ord kæmpestor – familie:

- Jeg har altid sagt, at jeg har en kæmpe familie. Jeg plejer at sige at jeg har fire familier. Mine forældre er skilt. Jeg har en stedmor og en stedfar på hver side. Og jeg har været rigtig heldig, for mine forældre kan stadig rigtig godt sammen, og det kan mine stedforældre også. Så for mig er det bare én stor familie. Det er jeg rigtig glad for, siger Nicklas, der trods sin charme er single for tiden.

- Jeg har ingen kæreste lige nu, og jeg har nok også fokus på musikken og ”X Factor” lige nu. Jeg går ikke og søger noget lige nu, men jeg er heller ikke lukket, hvis den rigtige dukker op, siger Nicklas, inden han med et smil tilføjer, hvilken type pige der kan feje benene væk under ham:

- Et sødt smil og en god humor har jeg svært ved at takke nej til, og så er det også et plus, hvis hun hviler i sig selv.

Du kan høre mere til Nicklas på hans egen YouTube-kanal lige her.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close