Reality15. februar 2022

“X Factor”-Kári bliver far efter finalen

Færøske Kári Fossdalsá fra “X Factor” håber på, at barnet melder sin ankomst, når han er færdig i sangkonkurrencen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste uges afsnit af “X Factor” sikrede Kári Fossdalsá sig en plads i liveshows, efter han fik vippet sin konkurrent Lotte af pinden.

Efter flere måneder med audition, six chair challenge og boot camp, er Kári endelig i gang med at forberede sig til de liveprogrammer, han og de andre deltagerne har knoklet så hårdt for at nå til.

Men for den 25-årige færing, der er bosat i Aalborg, betyder det også, at han må undvære sin fireårige datter, Karin Sofía, og sin kæreste, Áshild, i hverdagene, mens han arbejder med Martin Jensen i København.

Og det er lidt svært i øjeblikket.

– Min kæreste er gravid og har termin i slutningen af april – lige efter finalen, fortæller Kári Fossdalsá begejstret, da SE og HØR møder ham til pressemøde tidligere i dag.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfactor_bootcamp_martin_181121_0474.png
 Foto: TV 2

“X Factor”-Kári bliver far efter finalen. Foto: TV 2

Og parret kender allerede kønnet.

– Det er en pige mere. Det er så dejligt, siger Kári Fossdalsá, som glæder sig til at blive far til to.

Kári Fossdalsá har selvfølgelig meldt sig til “X Factor” for at gå hele vejen og vinde hele baduljen. Og skulle den syngende murerlærling nå sit mål, krydser han alt, hvad han har for, at den lille ny ikke melder sin ankomst før tid.

– Vi har fået at vide, at det er en mulighed, men det håber jeg virkelig ikke. Men lige meget hvad, så glæder jeg mig selvfølgelig, lyder det fra Kári Fossdalsá, der altså håber at kunne få et par uger at puste ud i, før det går løs med søvnløse nætter og bleskift.

Sponsoreret indhold