Reality12. marts 2021

"X Factor"-feber: Vilson Ferati får uventet støtte fra reality-babe

Vilson Ferati er blevet udnævnt som det bedste bud på en finalist for dommeren Martin Jensen. Nu får "X Factor"-deltageren opbakning fra noget uventet kendt af en velkendt reality-babe.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"X Factor" er i allerhøjeste grad i gang, og sangkonkurrencen er et hit hos seerne hjemme i stuerne.

En af dem, som får det virtuelle publikum op af sofaerne, er 23-årige Vilson Ferati.

Af bookmakerne og også af selveste Thomas Blachman er han blevet udnævnt som det bedste bud på en "X Factor"-finalist for dommer Martin Jensen.

I sidste uge mistede stjerne-dj'en Hiba Chehade, og han har derfor kun den charmerende sønderjyde og familiefaren Dan Laursen tilbage.

Især Vilson har vist sig at være særdeles populær på de sociale medier, og nu får han opbakning fra en velkendt reality-baby.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210305-214704-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Der hersker ingen tvivl om, at Vilson smelter pigehjerter med sin sprøde stemme og stilsikre udseende (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Det drejer sig nemlig om "Paradise Hotel" og "Singletown"-stjernen Christel Trubka, som ønsker sine følgere god weekend med en påmindelse om at se "X Factor".

Her afslører hun samtidig, at hendes favoritter altså er Vilson og 15-årige Lucca Dahl Nordlund, som af bookmakerne bliver spået som den helt store favorit til at vinde sangshowet.

Vilson er noget benovet over kendisstøtten, og han har allerede nu takket Christel for opbakningen på hendes Instagram-profil.

Se det søde opslag her:

Sponsoreret indhold