Reality3. oktober 2023

Winnie fra "Landmand søger kærlighed" indlagt: Ny diagnose efter kræftchok

"Landmand søger kærlighed"-deltageren Winnie Topp har fået sig endnu en stor forskrækkelse og diagnose, efter man tidligere fandt en kræfttumor
Winnie Topp tænker meget på døden, efter hun har fået konstateret kræft.
Winnie Topp tænker meget på døden, efter hun har fået konstateret kræft.
 Foto: Anders Brohus/TV 2

For en måned siden talte Winnie fra "Landmand søger kærlighed" ud om sin kræftsygdom og bekymringen for den forestående kemobehandling.

Nu har realitydeltageren fået endnu en hård mavepuster.

LÆS OGSÅ: Winnie Topp fra "Landmand søger kærlighed" taler ud om kræftsygdom: – Det er helt uvirkeligt

Winnie Topp er nemlig blevet indlagt i al hast, efter hun mandag blev hentet af en ambulance, skriver HER&NU.

– Min krop koksede bare ud, så jeg måtte ligge i kramper på gulvet, indtil jeg blev hentet, fortæller landmandsbejleren til ugebladet.

Anfaldet skyldtes et faretruende lavt kaliumindhold i Winnies blod. Derudover har hun også fået en colibakterie, efter kemobehandlingen har svækket hendes immunsystem.

Jens Bagger
Jens inviterede Lisbeth, Winnie og Anna med hjem på gården at bo. – Vi fik nogle gode oplevelser sammen, og det giver et godt indblik i, hvad de er for nogle mennesker, siger Jens.
 Foto: TV 2/Anders Brohus

Oveni indlæggelsen – der kommer efter Winnie Topp for nylig fik konstateret kræft, da lægerne fandt en ondartet tumor i hendes brysthule – har realitydeltageren også fået en ny diagnose.

Nemlig den autoimmune sygdom myasthenia gravis.

– Det er noget med, at nerve- og muskelsystemet ikke fungerer sammen. Der er kommet en defekt i det, og den er for evigt, så det skal jeg medicineres for resten af livet.

Winnie Topp er indlagt på Hillerød Sygehus.

Sponsoreret indhold