Reality29. april 2024

What?! Irina Olsen deler video op med Rihanna

Det lykkedes den danske influencer at komme i snak med selveste Rihanna til et skønhedsevent i Los Angeles
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sidste år mødte SE og HØR Irina Olsen på den røde løber, hvor hun kunne afsløre, at der er mere tv på vej med hende og familien.
 Video: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ – Irina Olsen og Faustix råber op: Groft udnyttet

Hun har knap 250.000 følgere på Instagram, står bag en serie af skønhedsprodukter og er gift med en kendt musiker, så i princippet kan man drage flere paralleller mellem den danske influencer Irina Olsen og megastjernen Rihanna.

Alligevel er der nok ingen tvivl om, hvem der var mest starstruck over at møde hvem, da de to kvinder for nylig stod ansigt til ansigt.

Men betuttet er eller ej, så lykkedes det alligevel Irina Olsen at finde telefonen frem og filme en hurtig video til alle de danske følgere.

Det kan man se på Olsen Instagram-side, hvor Rihanna har en lille besked til alle danskere. I hvert fald dem fra hovedstaden.

– Hej København. Rihanna her, jeg savner jer og kan ikke vente med at vende tilbage. Det er alt for lang tid siden, siger verdensstjernen, der altså står klistret op ad Irina Olsen i videoen.

Over for SE og HØR forklarer influenceren, at mødet skete til et skønhedarrangement i Los Angeles, hvor hun var blevet inviteret af Fenty Beauty.

Mere præcis var det en ny foundation fra Rihanna, der skulle lanceres, hvorfor man afholdt det luksuriøse arrangement.

Selv tager Irina Olsen oplevelsen med ophøjet ro.

– Hun er sjov og ”what you see is what you get”. Jeg er vild med, hun er sådan, siger Irina Olsen om Rihanna.

Samtalen faldt udover musik også på dansk møbeldesign, som Rihanna afslørede, hun er ret vild med.

– Jeg fik snakket lidt med hende, og så fik jeg idéen til, at hun lige skulle sende en hilsen. Hun er super cool. Jeg glæder mig til at se hende i Danmark, nu hvor hun lovede at komme på besøg snart, siger Irina Olsen til SE og HØR.

Udover de førnævnte ligheder er begge kvinder også mor til to børn, men det kan være, at sammenligning snart ændrer sig.

Irina Olsen åbnede for nylig for muligheden om at familien Olsen skal vokse yderligere. Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold