Reality27. april 2020

Voldsomt styrt: TikTok-video går helt galt for Teitur og Christel

Video-appen TikTok er blevet rasende populær her i corona-krisen, hvor folk skal have tiden til at gå. Et forsøg på en populær video gik dog helt galt for reality-parret Teitur Skoubo og Christel Trubka
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/105_reality_awards_2020_priser_fest_2sl1836.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Danskerne finder lige nu på et hav af tiltag, som kan holde dem beskæftiget her i corona-krisen. For reality-parret Teitur Skoubo og Christel Trubka er valget faldet på video-appen TikTok, men det har nu ført til et smertefuldt styrt.

De to paradisoer har officielt været kærester siden Reality Awards 2020 i januar i år, og her under lockdown har de været sammen nærmest konstant.

Teitur og Christel har blandt andet fået tiden til at gå ved at uploade videoer på det sociale medie TikTok, som er blevet rasende populært.

Her kan man dele videoer, hvor man danser, pranker eller laver udfordringer, hvor folk så kan se den video - meget simpelt.

En af de udfordringer, som er mest populære, er den såkaldte "Stand up challenge", som kræver en hel del balance og samarbede.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/104_reality_awards_2020_priser_fest_2sl1827.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Teitur og Christel har begge medvirket i "Paradise Hotel", og nu har de fundet kærligheden i hinanden (Foto: Søren Lamberth)

Den udfordring har kendisparret valgt at tage op, og den går i korte træk ud på, at Teitur starter med at stå på knæene og hænderne, mens Christel står på hans ryg. Herefter skal de så arbejde sig opad, indtil Christel til sidst står på Teiturs skuldre.

Og det starter da også meget godt ud for "Paradise"-turtelduerne, men da de kommer godt op i højden, går det helt galt.

Christel skal op og så på skuldrene af Teitur, mens han også forsøger at stå oprejst. Det ender så med, at Christel falder ned og lander hårdt på sin mave.

Videoen er allerede blevet set mere end 50.000 gange på TikTok, og mange af reality-parrets fans har skrevet til dem for at høre, om Christel er okay.

Det forsikrer hun dog, at hun er i en story på sin Instagram-profi. Her fortæller Christel, at hun fik en stor mavepuster, og at hun nu har et bind om hånden, da hun havde fået en væskeansamling i den.

Du kan se den voldsomme video her!

Sponsoreret indhold