Reality22. januar 2021

Voldsomme rygter: Er Elvira Pitzner i Dubai?

I dag har de danske myndigheder lukket for al indrejse til Danmark fra Dubai. Det er dårligt nyt for de danskere, som trods blodrøde rejsevejledninger lige nu nyder solen i ørkenstaten - men er Elvira Pitzner en af dem, som nu er fanget?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lige nu er der et enormt fokus på Dubai og de danske kendisser og influencere, som har valgt at rejse dertil trods blodrøde rejsevejledninger.

I dag valgte Transportministeriet så at lukke for al indrejse til Danmark fra Dubai, og det betyder, at en række danskere nu er fanget i det eksklusive rejsemål.

Men er Elvira Pitzner en af dem? Det spørgsmål stiller mange lige nu sig selv.

Rygterne om, at diamantdatteren for anden gang i denne måned skulle være rejst til Dubai, er i den grad taget til i styrke.

Selv har Elvira ikke svaret på, om hun er på ferie i Dubai på nuværende tidspunkt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/rona_1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Elvira var på ferie i Dubai tidligere på måneder, og nu spekulerer flere i, at hun igen er taget afsted (Foto: Mikael Rieck)

SE og HØR har af flere omgange kontaktet Elvira for at få svar på, om hun er i Dubai, og hvorfor hun har valgt at rejse dertil trods de skærpede rejsevejledninger.

Vi har igen i dag også forsøgt at få svar på, om tv-kendissen er i Dubai, og hvad hun tænker om, at al indrejse derfra til Danmark nu er lukket ned.

Desværre er Elvira ikke vendt tilbage på nogle af vores henvendelser. SE og HØR har også forsøgt at kontakte hendes mor Katerina Pitzner, som flere også mener er i Dubai med sin datter.

På Elviras Instagram-profil er hun blevet ramt af flere negative kommentarer fra folk, som mener, at hun igen er taget til Dubai.

Derfor har den populære influencer nu valgt at fjerne muligheden for kommentarer på sine seneste to billeder.

SE og HØR følger sagen og håber på at kunne få et svar fra Elvira og/eller Katerina i løbet af den nærmeste fremtid.

Sponsoreret indhold