Reality3. november 2020

Voldsom ulykke efter "Luksusfælden": Sådan går det Mikkel i dag

Det var ikke kun et nyt budget, som Mikkel skulle forholde sig til efter "Luksusfælden"-eksperternes besøg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel_-_luksusfaelden_-_ulykke.jpg
 (Foto: NENT Group)

Da ”Luksusfældens” eksperter besøgte 25-årige Mikkel fra Rødovre, var det en mand med styr på tingene, der kom dem i møde.

Sådan så det i hvert fald ud på overfladen.

Dyre ure, byture og tatoveringer var blot nogle af de ting, som var med til at sætte Mikkel i så økonomisk stor en knibe, at han måtte ty til ”Luksusfældens” hjælp.

Med en samlet gæld på 239.000 var det tid til at sadle om.

Ariklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mikkel_-_luksusfaelden_-_med_soester.jpg
 (Foto: NENT Group)

Og både under og efter programmet har det givet pote at være ærlig:

- Folk støtter mig og synes, det er skidesynd for mig, at jeg nærmest har en krop som en 80-årig, fortæller Mikkel, der lever med en rygskade, til SE og HØR om folks reaktioner.

Mikkel overholder eksperternes budget til UG, kreditorerne får deres penge - og allerede midt i sæsonens sidste afsnit af ”Luksusfælden” var seere vidne til, at Mikkel smed facaden og lagde kortene om sin økonomi på bordet.

Og så solgte han sin bil, som eksperterne rådede ham til – for i stedet at kunne køre rundt på en eldrevet scooter.

Men lykken var kort.

For allerede fire dage efter sit nyerhvervede transportmiddel skete ulykken:

- Jeg skal køre på arbejde og holder i et kryds og venter på at komme over vejen, forklarer Mikkel, der til dagligt arbejder som social- og sundhedshjælper.

En mand har ikke fokus på vejen, og så sker ulykken:

- Så slingrer han ind på fortovet og kører frontalt ind i mig med 70 kilometer i timen, forklarer Mikkel, der ved ulykken fik smadret sit ene ben så kraftigt, at han nu venter på en operation og desuden har været sygemeldt fra sit arbejde i fire måneder.

Men selv om Mikkel er kommet alvorligt til skade og det langt fra er lykken at gå derhjemme, så har det ikke slået ham helt ud af kurs.

Drømmen om eget hus og endnu en uddannelse lever nemlig i bedste velgående. Der er dog et "men":

- Det bliver når jeg er gældfri, fortæller Mikkel om den kommende uddannelsesstart, som stadig både kan blive som social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske.

Og at blive den heldige ejer af et hus ligger måske heller ikke så langt ude i fremtiden.

Ifølge eksperternes budget stod Mikkel til at blive gældfri om fire år og fem måneder – og det var således uden at have sparet en eneste krone op.

Men for Mikkel har det slet ikke været vanskeligt at leve for ganske få penge – og faktisk ydermere lægge penge til side på opsparingen hver evig eneste måned.

Sponsoreret indhold