Reality8. januar 2021

Vilson strålede i "X Factor": Familien i chok

22-årige Vilson Ferati tog dommerne med storm ved sin audition i "X Factor". Men faktisk var hans familie endnu mere chokerede over sønderjydens sangtalent
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Talenterne vrimler ind ad døren til Blachman, Oh Land og Martin Jensen i "X Factor", og i dag tonede 22-årige Vilson Ferati frem som en stjerne i svøb.

Dommerne var vilde med sønderjydens lyd, og de sendte ham sikkert videre med tre gange ja. Den unge fyr var dog meget nervøs før sin audition, og det var der én særlig grund til.

- Det var skræmmende. Jeg har aldrig prøvet at synge foran andre mennesker før, så det var lidt vildt. Jeg var meget nervøs, fortæller Vilson til SE og HØR.

Ikke engang nordborgenserens egen familie har hørt ham synge, og de var helt rundt på gulvet over hans store talent.

- De var chokerede. Da vi var på vej hjem fra audition, sagde min bror til mig ”Hold kæft, du kan synge! Hvor er du vild”, så det var meget sjovt, afslører Vilson og fortsætter:

- De har aldrig hørt mig synge før, så de var meget overraskede over, hvor godt det gik.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-01-08_kl._10.18.04.png
 Foto: TV 2

Vilson med det velfriserede hør og den flotte vokal tog dommerne med storm til sin audition (Foto: TV 2)

Meget mere musik

Siden "X Factor"-auditionen har Vilson færdiggjort sin uddannelse som salgsassistent i Jack&Jones, og nu er han gået all in på musikken.

- Jeg går og arbejder på et studie herhjemme i kælderen, hvor jeg skal have støvet det hele af og sat et helt studie op, fortæller han.

I hjemmestudiet arbejder sønderjyden hamrende hårdt på at blive en endnu bedre sanger. Men han er også i gang med at udvide sit musikalske repertoire.

- Jeg sidder bare og synger og øver mig. Det tager det meste af min tid, men det er sjovt. Jeg har også købt et klaver, selv om jeg aldrig har spillet på et før. Jeg sidder bare og slår på de tangenter, som lyder godt, griner den musikalske charmør.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-01-08_kl._10.20.58_0.png
 Foto: TV 2

Med til audition havde Vilson sin storebror og lillebror, som var meget overraskede over deres brors talent (Foto: TV 2)

Single charmør

Med sin flotte stemme, sikre stil og velfriserede hår har Vilson helt sikkert charmeret en del af de kvindelige "X Factor"-fans.

Og der er gode nyheder til dem, som fandt den 22-årige sangaspirant lidt mere interessant end de andre. Men der er også dårlige nyheder.

- Jeg har ikke nogen kæreste, og jeg tror, at jeg har alt for travlt med musikken og med at sidde i studiet lige nu til at have en kæreste, griner Vilson.

Den dygtige sanger glæder sig dog til at opleve den øgede opmærksomhed, som følger med i "X Factor".

- Det bliver sjovt at få noget mere opmærksomhed her efter ”X Factor”. Det var ikke af den grund, jeg gik til auditon, men jeg har tænkt over, at det kunne være meget fedt at få noget mere opmærksomhed, slutter han af.

Sponsoreret indhold