Reality16. november 2021

Vild "Robinson"-forvirring: Vandt den forkerte?

Efter Jespers sejr over Ninos i dødskampen, er der opstået tvivl om hans løsning på puslespillet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jespers_loesning_puslespil_robinson.png
 Foto: NENT

Ninos måtte i går forlade "Robinson ekspeditionen", efter Jesper var først med den rigtige løsning på dødskampens puslespil.

Eller var han?

For efter programmet er blevet vist, er flere seere blevet skeptiske. De mener ikke, at Jespers puslespil ligner den løsning, man ser på tavlen i vandet.

Allerede efter afsnittet blev lagt på Viaplay en uge i forvejen, begyndte det at tikke ind med beskeder til SE og HØR og til Ninos.

For kan det virkelig være rigtigt, at Jespers vinder-løsning er forkert, og at Ninos i så fald kan være røget ud på falsk baggrund?

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/plade_puslespil_robinson.png
 Foto: NENT

De skeptiske seere mener, at de to cirkler på pladen er blevet byttet rundt i Jespers løsning. Foto: NENT/screenshot

- Jeg er rasende og synes, det er totalt uprofessionelt. Jeg kunne i det mindste være kommet videre, måske, siger Ninos, efter han af flere seere er blevet tippet om, at der er en fejl i Jespers puslespilsløsning.

Han er dog faldet ned igen.

Det viser sig nemlig, at der er en forklaring på den totale forvirring.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jespers_loesning_puslespil_robinson.png
 Foto: NENT

Dette er den løsning, Jesper vandt med. Det er den sorte og den gule cirkel, der ligner, at de ligger forkert. Foto: NENT/screenshot

Hvis man sætter de to billeder op ved siden af hinanden, kan man se, at den sorte cirkel og den gule cirkel ligner, at de skulle have været byttet om for at passe med billedet under vandet.

Det er en ærlig misforståelse.

Sammenligner man resten af ikonerne på de to billeder, kan man nemlig se, at alt det sorte på brikkerne er lyseblåt på tavlen - og det gule er mørkeblåt.

Derfor ser det ud til, at den udfyldte cirkel og den tomme cirkel ikke er på de samme pladser i Jespers løsning og på tavlen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jespers_loesning_puslespil_robinson.png.png
 Foto: NENT

En udfyldt cirkel vil på tavlen være lyseblå og på puslespilsbrikkerne være sort. Jespers løsning er altså rigtig. Foto: NENT/screenshot

Så selv om det kunne lade til, at der var sket en graverende fejl i bedømmelsen af Jespers puslespil, så kan han altså ånde lettet op - og Ninos er stadig ude af ekspeditionen.

null

Sponsoreret indhold