Reality 26. februar

Vild med ”Love Is Blind”? Her er de bedste øjeblikke fra HELE sæsonen

Selv om sæsonfinalen af det populære datingseksperiment allerede er løbet over skærmen, så er vi slet ikke færdige med at tale om den anden sæson af Netflix’ realityshow ”Love Is Blind”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Endelig fik seerne svar på, hvor mange af de fem forlovede par fra den anden sæson af ”Love Is Blind”, der valgte at lade sig gifte – og ikke mindst hvem, der lod sig skille i sidste øjeblik.

Især kunne de fleste nok sidde med åben mund og polypper da Deepti valgte at sige nej til Shake, og igen da Sal ikke ville giftes med Mallory alligevel.

Men selv om den anden sæson nu er forbi, så er vi slet ikke færdige med at tale om sæsonen, der på mange måder gik en del vildere for sig, end sin forgænger.

Vi har derfor samlet en liste over alle de vanvittige, skøre, morsomme og søde øjeblikke, der udfoldede sig blandt parrene undervejs i sæsonen.

Shakes uimodståelige trang til at tale om kvinders vægt

På mange måder sad flere nok tilbage med følelsen af, at Shake ikke havde læst op på præmissen for sin deltagelse i realityprogrammet.

Artiklen fortsætter under billedet

Både undervejs i sæsonen og efterfølgende ser det ud til, at Shake tager meget let på al kritikken. 

Foto: Netflix

Shake proklamerede meget hurtigt, hvordan han "kun dater hvide kvinder", men ender med indiske Deepti. Foto: Netflix

Af en eller anden grund havde han i hvert fald meget svært ved at lægge sine overfladiske behov på hylden i jagten på at finde kærligheden i blinde.

Det mest cringeværdige øjeblik var dog muligvis, da han cirka 15 minutter inde i det andet afsnit forsøger at gætte sig til Deeptis vægt, ved at spørge om han kan ”bære hende på sine skuldre”.

Shaynes konstante behov for at kende Shainas påklædning

Shayne blev hurtigt de fleste af kvindernes samtaleemne – og han faldt hurtigt ind i rollen som den nye ”Barnett” fra den første sæson, da han ligeledes vandt flere af kvindernes hjerter. Dog i en lidt mere discountagtig udgave vel og mærke.

Der går dog alligevel ikke mange afsnit, før seerne lurer Shayne og hans egentlige formål: At vide, hvad damerne iklæder sig.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Shayne i sin 'kærligheds kapsel'. Foto: Netflix

Herunder især Shayna.

Hvorfor hun også hurtigt finder ud af, at et en croptop virkelig tænder en ild i ham, der næsten er for meget for at se på tv.

Da Shayne troede Natalie var Shaina

Grundet Shanes akutte behov for ALTID at starte samtalen med Shaina ud med, hvad hun mon har taget på, ender han ud i en ret uheldig situation, der dog er ganske underholdende for dem, der kigger med hjemmefra.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Shayne mistede let besindelsen, da det gik op for ham, han havde kaldt sin favoritpige det forkerte navn. Foto: Netflix

Af en eller anden grund vælger han nemlig at slukke for sin hørelse, da han ved lyden af trin tror, det er Shaina, han har besøg af i sin ’pod’ og hurtigt lader sin sleske stemme tale.

I stedet er det Natalie, han har besøg af, som i flere minutter blot er stille for så at forlade lokalet.

Shake første møde med Deepti(s røv)

Endnu et ganske mindeværdigt øjeblik fra den anden sæson er, da Shake endelig skal møde sin udkårne Deepti.

I sekundet skydedørene går til siden, og de to kommer tæt nok på hinanden til et sødt kram. Ja, så går han direkte efter ballerne.

Og der bliver taget GODT fat!

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Det kom som en overraskelse for både seere og Deepti, da Shakes hænder inden for få sekunder gik mod syd. Foto: Netflix

”Vil du gifte dig med mig – som mit andet valg?”

Jarrette havde mere held med sig, end han måske regnede med og håbede på. For han falder pladask for både Mallory og Iyanna. Men lidt mere for Mallory.

Så da han spørger hende på deres ’taco Tuesday’-date, om hun ville sige ja til et frieri, falder tårerne prompte, da hun svarer nej.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Det var ikke nemt for Mallory at blive semi-friet til af Jarrette. Foto: Netflix

I stedet går han tilbage til mændenes del af villaen og tager en hurtigt beslutning om at spørge Iyanna i stedet.

Som af uransagelige årsager siger ja. Men fortsætter sæsonen med at henvise til, hun var hans 2. valg.  

Da Shaina ser Kyle for første gang

Øjeblikket, der skulle være det sødeste og mest mindeværdige blev i stedet nok et af de mere komiske. Især for seerne.

Vi lader billedet tale for sig selv – der i den grad siger mere end 1.000 ord.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Kyle gik direkte efter læberne. Det skulle han måske have ventet med. Foto: Netflix

Shainas knappe lyst til forlovelsen med Kyle fortsætter i stor stil, da hun forlader ham den første aften i Mexico, dernæst præsenterer ham for sin meget religiøse familie for så at droppe ham.

Alt efter han gav hende sin bedstemors smukke forlovelsesring.

Shanias udbrud på stranden

Som en fortsættelse på influencerens meget tydelige misbehag med kun at kunne få Kyle, forsøger hun i stedet at disse Shayne så meget, at han på magisk vil falde for hende også.

Det virker dog ikke synderligt for hende at kalde hans forhold for ”fake” og tilbyde Natalie en anden fyr, ”skulle hun nu ikke ville Shayne alligevel”.

Artiklen fortsætter under billedet

Da Shaina og Shayne mødte hinanden første gang i virkeligheden, lagde Shaina ikke skjul på, hvor lidt hun troede på ham og Natalie.

Foto: Netflix

Det gik bestemt ikke som forventet for Shaina, da hun endelig fik alenetid med Shayne. Foto: Netflix

Sal synger for Mallory

Mange vil sikkert finde det sødt, at en mand ønsker at synge en sang for en.

Men at se Mallory begrave sit ansigt i sine hænder siger meget mere om, hvordan scenen i virkeligheden er. Ganske tåkrummende.

Da Danielles forældre vil vide, hvor tit de knalder

De fleste kender nok til at have pinlige forældre. Men der må være en grænse for, hvad man som mor og far ønsker at vide om datterens kærlighedsforhold – især når der er kamera på.

Men det er bestemt ikke tilfældet for Danielle, der nærmest instant bliver bombarderet med sexspørgsmål, da hun tager Nick med hjem for at vise ham frem.

Da Shaina vælger Kyle fra "til fordel" for religion

Som en form for efterfølger på Shainas anden uheldige episode med Kyle, så må denne også en tur på listen.

Flere gange forsøger Shaina at forklare sin ikke tilstedeværende lyst til Kyle med, at han er atetist og hun er ultrakristen. Det er dog ganske tydeligt, at det ikke er Gud, der tager valget for hende.

Nick i majskostumet

Danielle formår på den ene eller anden vis at lokke sin kommende – meget ordentlige og måske lidt kedeligere – ægtemand ned i et majskostume, da de besøger hendes lejlighed.

Det er det hele værd.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Skal man til fest hos Danielle, så kan man godt forvente at blive mødt af en levende hotdog. Foto: Netflix

Da Sal taber Mallory i vandet

Som enhver anden gentleman ønskede Salvador at løfte sin kommende hustru og løbe ud i vandet med hende. 

De to formåede dog kun at komme til vandkanten, inden benene knækkede sammen under ham, og han smadrede ned i sandet med hende.

Fyrenes polterabend

Det er næsten ikke at komme til smågrine, eller i det mindste trække let på smilebåndet, da gutterne bliver kørt til Wrigley Field for at prøve kræfter med lidt baseball.

Alle mændene formår at skyde relativt godt – især Sal, der overrasker alle med sine tæt på homerun-agtige skud. Undtagen Shayne, der bliver enormt pigesur over, at Sal er SÅ god, mens han selv ikke formår at ramme en eneste gang.

Du kan se hele den anden sæson af "Love Is Blind" på Netflix allerede nu, mens reunionafsnittet får premiere fredag den 4. marts.

Sponsoreret indhold