"Gift ved første blik"-Carsten i enorm shitstorm: Vil han ende med at miste penge?

Carsten og Eva under deres bryllup.

Carsten og Eva under deres bryllup.

(Foto: DR)

Brylluppet var en lang kærlighedsfest med dertilhørende kys og klap i måsen.

Men da Eva og Carsten nåede bryllupsrejsen i romantiske Bergamo i Norditalien, var stemningen langt fra så munter og kærlig. Faktisk endte Carsten at forlade sin hustru efter blot tre dages ægteskab – blandt andet fordi hun havde gigt og astma.

Dén beslutning er ikke blevet vel modtaget hos danskerne. Mange mener således, at Carsten gav op alt for tidligt, og at han desuden var alt for fokuseret på at dyrke sex med Eva.

Til Ekstra Bladet fortæller Carsten, der ejer en campingplads i Skælskør, at han frygter, at han kan blive straffet af potentielle campinggæster i fremtiden:

- Jeg er røget ud i den ene shitstorm efter den anden. Og jeg synes egentlig, at det er uretfærdigt, siger Carsten til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg tvivler på, at det bliver en fordel.

Artiklen fortsætter under billedet...

Carsten på sin campingplads. Foto: Thomas Laursen

Carsten driver campingpladsen Skælskør Nor Camping som en sidegesjæft, når han ikke er på arbejde som brandmand. Der var sidste år et overskud på 109.000 kroner, men Carsten frygter nu, at shitstormen, der har ramt ham i kølvandet på programmet, måske vil kunne gøre tallene røde.

Carsten fortalte i "Gift ved første blik", at han slet ikke kunne forstå, at eksperterne havde valgt at matche dem – han kunne slet ikke se nogle punkter, hvor parret passede sammen.

Det fortalte han til Eva under dét, der skulle have været deres romantiske bryllupsrejse til den norditalienske by.

- Jeg ved ikke, om du har kunnet mærke, at jeg har været en lille smule fraværende de sidste par dage. Lige nu har jeg brug for, at du er rigtig stærk. For at sige det ligeud, er jeg sprunget ud af programmet. Og det er ikke din skyld. Tro mig. Det her er ikke din skyld. At de sætter os sammen som match kan jeg simpelthen ikke forstå. Jeg kan ikke finde en byggesten, hvor vi kan bygge vores ægteskab på, sagde Carsten til Eva i et tidligere afsnit af ”Gift ved første blik”.

Artiklen fortsætter under billedet...

Carsten valgte at trække sig efter tre dages ægteskab. Foto: DR

Til det svarede Eva:

- Jeg synes også, det er hårdt for os begge to. Det er pisse hårdt. Vi vender vrangen ud. Vi gør hinanden mere ondt end godt. Jeg er bare ked af, at du giver op så hurtigt. Og det er jeg, fordi jeg kigger jo på det hele. Det er som om, at vi ikke giver hinanden chancer nok til at lære hinanden at kende og se dybere i hinanden, og derfor synes jeg det er ærgerligt, hvis du springer fra nu, sagde Eva.

- Det gør jeg af mange grunde, lød svaret fra Carsten.

En af grundene var altså Evas helbred.

Under bryllupsrejsen fandt Carsten ud af, at Eva havde et par skavanker, som han havde svært ved at acceptere. Eva har blandt andet astma og slidgigt i fingrene, og så har hun også osteoporose, bedre kendt som knogleskørhed. I programmet fortalte Eva selv, at det skyldtes, at hun tidligere har manglet D-vitamin, og at hun af den grund udviklede skavankerne.

På Evas spørgsmål om hans exit også handler om hendes helbred, svarede Carsten:

- Er det helt forkert?

- Den Carsten, du ser hernede på det her fantastiske sted – som virkelig kunne være rammen for et perfekt ægteskab – har bare ikke kunnet give sig fuldt ud, fordi jeg hele tiden er blevet konfronteret med nogle ting, som jeg har svært ved at bygge videre på, sagde Carsten til Eva.

Artiklen fortsætter under billedet...

Eva føler, at Carsten gav op alt for tidligt. Foto: DR

- Da jeg får de her ting at vide hernede om Evas sygdom, så frustrerer det mig gevaldigt, at man kan sætte mig, der er sund og rask, sammen med en, der har så mange problemer både med astma og rygning og smertestillende og gigt, og hvad ved jeg, uddybede han efterfølgende overfor kameraet.

Eva var meget skuffet over Carstens exit – og ikke mindst hans bevæggrunde for at trække sig:

- Følelsesmæssigt bliver jeg jo ked af det, og jeg føler mig jo personligt ramt. At jeg bliver bedømt på noget, jeg ikke har kontrol over. Noget jeg ikke selv kan gøre for. Det er meget personligt, det er meget nedværdigende. Det bliver jeg rigtig ked af faktisk, sagde Eva i onsdagens program.

Til Carsten var hun meget direkte:

- Men jeg har heller ikke brug for en mand, der ikke kan elske mig, fordi jeg har nogle skavanker. Undskyld jeg siger det Carsten, men hvor er det synd for det menneske, du bliver gift med, hvis de bliver syge. Det mener jeg seriøst, lød det fra Eva.

- Må jeg lige sige noget? Der er vi slet ikke henne. Hvis min kone blev syg, så er vi et helt andet sted, svarede Carsten, hvorefter Eva blot tilføjede:

- Men lige nu er jeg din kone. Jeg bliver nødt til lige at gå ud og få lidt luft.

Efter bryllupdsrejsen sagde de farvel i lufthavnen og har ikke siden haft kontakt. Det lader dog til, at parret skal drøfte det fejlslagne ægteskab i næste afsnit af "Gift ved første blik", der bliver sendt i næste uge på DR.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close