Reality21. marts 2022

Video går viralt: Türker nægter at have taget stoffer

En video Türker Alici fra fredagens ”Reality Awards” anklager ”Paradise”-tyren for at have taget stoffer. Nu forklarer han sig.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TikTok florerer lige nu en meme-video af Türker Alici i færd med at give et interview med teksten ”Når man lige har kørt to baner næsesukker ude bagved”, der antyder, at reality-fyren har sniffet coke.

Da SE og HØR fanger ham på telefonen for at høre, hvad han tænker om, at der florerer et sådant klip på nettet, lyder svaret:

  • - På den ene side er det jo lidt komisk, men på den anden side også ærgerligt. For jeg har jo et liv ved siden af, hvor jeg er et forbillede for mange mennesker. Det er ikke alle, der kan se det sjove i det, og nogle ser jo bare den her video og danner sig et billede af mig ud fra den, forklarer Türker.

Den tidligere paradiso er ligeglad, hvad andre folk synes, men han har en husleje, der skal betales, og derfor går han naturligvis op i, hvad hans samarbejdspartnere tænker om ham.

Han slår dog fast, at der ikke er nogen af hans samarbejdspartnere, der har hevet fat i ham eller taget afstand fra ham.

Det er kun for at tage eventuelle problemer i opløbet, at han har taget bladet fra munden i en video, han har lagt på Instagram. Her fortæller han blandt andet, at beskyldningerne ikke har noget på sig.

Artiklen fortsætter under videoen.

  • - Jeg er et offentligt navn, så nogle gange kommer der ting ud om en – sommetider kan man bare ignorere det, men det kunne jeg ikke her.

Hans kæreste Sarah Tiedt er også med i videoen. Hun kunne i begyndelsen også godt se det sjove i videoen, men enkelte kommentarer fik hende til at se rødt og fare til tasterne for at forsvare Türker.

  • - Jeg synes, det er så groft, når folk skriver kommentarer som ”jeg håber ikke, de stadig prøver at få børn, når Türker stadig suger stoffer”. Vi har brugt over et år på at blive gravide, så det er hårdt lige at få smidt i hovedet - også fordi det slet ikke passer, siger Sarah.

Sponsoreret indhold