Reality28. juli 2022

Victoria fra “Bachelor”: Var med til dæmonuddrivelser

"Bachelor"-deltageren fortæller om sin vilde fortid i et frikirkesamfund
Victoria måtte forlade sin tro, da hun kom i 20'erne. nbsp;
Victoria måtte forlade sin tro, da hun kom i 20'erne.
 Foto: Lotta Lemche/Tv2

Hun blev smidt ud som tredje sidste i datingprogrammet “Bachelor”, men senere har hun fundet kærligheden. Og selv om alt er godt og dejligt lige nu, har hun også haft sit at kæmpe med.

I en video fra Tv2 Echo fortæller hun, hvordan hun er opvokset i en meget kristen familie, der tilbragte en del tid i frikirker, og hvor troen fyldte en del.

– Når ting var svært, var det Gud, jeg gik til, fortæller Victoria.

Tog til Australien

I lang tid troede hun også på det, som hendes forældre gjorde, og hun fortæller, hun har læst biblen omkring tre fire gange.

Faktisk fyldte troen så meget, at da hun var færdig med folkeskolen, endte hun med at tage en tur på en kristen højskole i Australien, der ifølge hende selv var meget missionærbaseret.

– De prædikede evangeliet og prøvede at omvende andre mennesker, fortæller hun blandt andet om opholdet på den anden side af jorden.

– Der var dæmonuddrivelser, og folk talte i tunger.

Mistede troen

Men da Victoria kom i 20’erne, begyndte troen at falme, da flere af synspunkterne kom i konflikt med den verden, der forandrede sig. Især i forhold til feminisme og LGBT kunne hun ikke forene sig med de værdier, hun var vokset op med.

Derfor valgte Victoria at forlade troen for at finde sig selv og finde sin stemme.

– Det er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv, fordi jeg har sat mig fri til at lave det liv, jeg gerne vil have, der stemmer overens med det, der føles rigtigt for mig og mine værdier.

Se hele videoen nedenunder …

Sponsoreret indhold