"Årgang 0"-Stephanie vil ikke være ung mor: - Vi venter med børn

Der kommer til at gå nogle år, før Stephanie van der Watt, 19, og hendes kæreste, Jeff, skal have børn. 
– Det er ikke noget, som Jeff og jeg egentlig har snakket om. Men jeg tænker, at vi gerne vil være færdig med vores uddannelser først, smiler den 19-årige \

Der kommer til at gå nogle år, før Stephanie van der Watt, 19, og hendes kæreste, Jeff, skal have børn.
– Det er ikke noget, som Jeff og jeg egentlig har snakket om. Men jeg tænker, at vi gerne vil være færdig med vores uddannelser først, smiler den 19-årige "Årgang 0"-stjerne.

Foto: Thomas Laursen

Endnu et år er gået. 
 
Stephanie fra "Årgang 0" er trådt ind i sit sidste år som teenager, men hun har ikke travlt med at blive rigtig voksen. 
 
 
 
– Jeg har ikke noget imod at blive voksen. Det er jo bare et tal, og det kan godt være, at jeg er 19 år. Men nogle gange er jeg kun seks-syv år mentalt. Jeg elsker at have det sjovt, og jeg kan stadig godt lide at tage i legeland, siger Stephanie til SE og HØR. 
 
Hvis hun skulle gå i sine forældres fodspor, skulle hun da også allerede være mor. Hendes mor, Christina, og far, Christian, var således blot 18 år, da de fik Stephanie tilbage i år 2000.
 
Artiklen fortsætter under billedet. 
– Selvfølgelig tænker jeg over, hvilken alder de var i. Nu kan jeg kun se det som et plus, at de er så unge, når jeg er så ung. Da de kan relatere til de ting, jeg laver, siger Stephanie om sin mor, Christina, og far, Christian, som fik \
– Selvfølgelig tænker jeg over, hvilken alder de var i. Nu kan jeg kun se det som et plus, at de er så unge, når jeg er så ung. Da de kan relatere til de ting, jeg laver, siger Stephanie om sin mor, Christina, og far, Christian, som fik ”Steph”, da de var bare 18 somre. Foto: Aller Media
 
Men den livsglade TV-stjerne har ingen planer om, at det samme kommer til at ske for hende lige foreløbig. 
 
– Jeg vil gerne være færdig med min uddannelse og arbejde nogle år, før jeg begynder at få børn, så der er noget at bygge det på, siger Stephanie, som dermed lytter til mors råd. 
 
– Min mor har sagt, at det er en god idé at vente, til jeg er længere henne i voksenlivet, så jeg har en bedre økonomi og livserfaring til at tage mig af et lille barn, fortæller Stephanie. 
 
 
Fundamentet til en familie er dog allerede på plads. 
 
I mere end et år har Stephanie dannet par med den jævnaldrende Jeff – og turtelduerne er også flyttet sammen i Slagelse hos Jeffs forældre. 
 
– Vi har det godt sammen og respekterer hinanden. Vi giver hinanden meget plads til at være os selv. Og så har vi det altid pissesjovt sammen, lyder det forelsket fra den 19-årige frøken. 
 
– Nu har vi været sammen i et år, og der har ikke været en eneste dag, hvor vi ikke har været ved at pisse i bukserne af grin, jubler Stephanie.
 
 
Tilsyneladende er det nu slut med at følge Stephanies liv på tæt hold. 
 
Dermed kommer seerne ikke med, når hun til sommer bliver HF-student, og når hun skal læse videre derefter. Hun vil dog gerne løfte sløret for, hvad seerne går glip af. 
 
– Om fem år er jeg i gang med min uddannelse. Lige nu tænker jeg, at jeg vil læse til lærer. 
 
Men først skal jeg have et sabbatår, og derefter kan det være, at jeg tænker noget andet, funderer hun.  
 
Artiklen fortsætter under billedet. 
Stephanie har altid været en kærlig storesøster.  
– Efter at jeg fik Tristan, begyndte jeg at tænke, at jeg gerne ville have børn. Og så kom Romeo kort tid efter fra min mor, siger Stephanie, som her er omgivet af hele sin familie. 
Tristan, som er hendes fars søn, Romeo, William og Pelle, som hendes mor har stået for, og hendes søster Isabella, som er Stephanies helsøster. Foto: Aller Media
 
– Jeg regner med at blive boende i Slagelse. Det er her, jeg er vokset op, og mine venner og min familie er, siger Stephanie, som har planer om at bruge sit sabbatår på at være lærervikar. 
 
– Jeg har søgt ind på en skole i Slagelse, hvor jeg håber på at få job her efter sommerferien. 
 
Du kan følge Stephanie, Rachel og Christian, når den sidste sæson af ”Årgang 0” ruller over skærmen tirsdag klokken 20. 
 
 
 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close