Reality22. juli 2022

Vaskeægte “Bachelor”-kærlighed: Her er Helena og Kaspers planer for fremtiden

Helena blev den heldige modtager af Kaspers allersidste “Bachelor”-rose
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
"Bachelor"-kærligheden bliver ikke ligefrem mindre mellem Kasper Skak og Helena Witt.
 Video: Kaspar Wenstrup

Trofaste “Bachelor”-seere har næppe kunne undgå at bemærke, at den nu 25-årige Helena Witt og Kasper Skak, 34, gennem hele det otte uger lange datingprogram har haft et særdeles god øje til hinanden.

Og det blev da også de to turtelduer, der endte med at få hinanden til sidst – og efterfølgende vende hjem til Danmark og fortsætte deres kærlighedseventyr.

Kun få måneder efter hjemkomsten fra Caribien besluttede de to sig for at blive kærester – og der er da heller ikke mange uger til, at Helena river de århusianske teltpæle op og flytter ind i Kaspers Amager-lejlighed i København.

I begyndelsen pendlede det forelskede par mellem Aarhus og København. Men alting bliver altså en hel del lettere, når Helena efter sommerferien skal studere i hovedstaden.

Artiklen fortsætter under billedet …

Det blev et rungende ja, da Kasper Skak tilbød Helena sin allersidste "Bachelor"-rose.
Det blev et rungende ja, da Kasper Skak tilbød Helena sin allersidste "Bachelor"-rose.
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

Bryllup og børn

Men måske der også bliver mere tid til nogle af de ting, som det forelskede par har planlagt for fremtiden:

– Vi vil gerne rejse lidt – og vi snakker om måske at holde nytår i udlandet, forklarer Helena til SE og HØR, inden hun også røber parrets planer for et fremtidigt bryllup:

– Vi er enige om, at vi begge to gerne vil stifte en familie på et tidspunkt og så smide en masse penge efter en bryllup. Jeg skal bare have nok sponsorater på min Instagram, så skal det nok gå, joker Helena.

De to har dog ikke endeligt besluttet, om børneflokken bliver på 3,5 styk, som de ellers aftalte på en af deres romantiske dates under “Bachelor”-optagelserne.

Men hvornår familieforøgelsen helst skal ske, er dog nogenlunde planlagt:

– Jeg vil rigtig gerne have et barn, inden jeg er 30, så nu har vi lige fem år at løbe på. Og det er Kasper indforstået med, forklarer Helena.

Du kan høre meget mere om Kasper og Helenas tid sammen efter hjemkomsten fra Caribien i ekstraprogrammet "Efter den sidste rose" tirsdag den 26. juli på TV 2 Play.

Se også videoen, hvor Kasper Skak fortæller om fremtidsplanerne med Helena, øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold