Reality24. januar 2020

Vanvittig video: Teitur, Jonass og Philip May i kæmpe chili-krise

Reality-drengene Teitur Skoubo, Jonass Jannec og Philip May har kastet sig ud i et vanvidsprojekt, hvor de for rullende kamera skal spise absurd stærk chili. Og det går ikke godt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20190119_dm_reality_awards_2020_110.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Tilbage i 2013 startede chili-entusiasten Chili Klaus sit imperium op, hvor han udfordrede kendte danskere til at spise den stærke frugt.

Her syv år senere er det stadig lige så sjovt at se folk give sig i kast med den smertefulde spise.

Det har reality-fyrene Teitur Skoubo og Jonass Jannec naturligvis udnyttet til at lave en video til deres fælles YouTube-kanal.

Sidste års finalister i "Paradise Hotel" har inviteret intet mindre end "Årets mandlige realitydeltager" i 2019, Philip May, med i videoen.

Og lad os bare sige det, som det er. Det går helt galt for de tre tv-drenge - nærmest allerede før de er kommet ordentligt i gang.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/041_reality_awards_2020_roed_loeber_2sl0532.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Teitur og Jonass har været uadskillelige, siden de begge medvirkede i sidste sæson af "Paradise Hotel" (Foto: Søren Lamberth)

Til videoen har Teitur og Jonass naturligvis søgt hjælp hos selveste Chili Klaus, som har skænket dem med en af de stærkeste chilier i verden, nemlig Carolina Reaper.

Allerede før de går i gang med at spise, har de tre gutter forberedt sig grundigt. De har købt både mælk, yoghurt og flødeis til at dulme ildebranden i mund- og halsregionen, som vil forekomme.

Planen er, at Teitur, Jonass og Philip skal spise flere stykker chili, og den, der er den sidste til at give op, vinder.

Og vinderen bliver fundet væsentligt hurtigere, end de tre drenge formentlig havde forventet.

Der går nemlig kun lige over et minut, før den første af de tre reality-gutter bukker under og må fylde munden med flødeis.

Du kan se vinderen og taberen i videoen her:

Sponsoreret indhold