Reality27. marts 2022

Undrer du dig også? Casper fra "Date mig i et døgn" forklarer mystisk dims på armen

Casper Bennick har et stort, bulende plaster på overarmen i både "Singletown" og "Date mig i et døgn". Nu forklarer han, hvad det er.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_bennick_date_mig_plaster_diabetes.png
 Foto: Discovery Networks Danmark

– Det er jeg faktisk aldrig blevet spurgt om før.

Sådan siger Casper Bennick, da SE og HØR spørger til den plasterlignende dims, som man kan se på hans arm i "Date mig i et døgn", da han og daten Samantha går til køjs.

Den mystiske dims har endda været på tv før, da Casper Bennick var på stranddate med Sascha Zell Nielsen i anden sæson af "Singletown", der kørte lige inden "Date mig i et døgn".

Også her var det tydeligt, at fynboen, der i dag er bosat i Aarhus, havde et stort, nærmest bulende hvid plaster siddende øverst på sin venstre overarm.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/casper_bennick_og_sasja_zell_paa_date_i_singletown_2.png
 Foto: Discovery Networks Danmark

Sascha Zell Nielsen og Casper Bennick i "Singletown 2". Foto: Discovery Networks Danmark

Casper Bennick svarer gladeligt på spørgsmål om himstregimsen, som har noget at gøre med hans sukkersyge.

– Det er en måler til diabetes. Den måler sukker i blodet. Og så er den koblet op til min telefon, der giver lyd, hvis mit blodsukker er for lavt, og jeg skal have mad eller insulin, forklarer Casper Bennick, der har bøvlet med diabetes siden 2007.

Hver 10. dag skifter han det hvide plaster, og hver tiende uge skal den grå sender indeni skiftes ud.

Meget påvirket af sin diabetes

Nogen mener, at diabetes ligger i generne, mens andre siger, det opstår som følge af stress. Casper Bennick ved ikke, hvordan han har fået det, men han gætter på, at det ligger i hans gener, selv om hans familie ikke har det.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/date-mig-i-et-doegn_623c7d1e0ce62_casper_bennick.png
 Foto: Discovery Networks Danmark

Casper Bennick og Samanthas flirt er løbet ud i sandet, og nu fokuserer realitydeltageren på sit job som nyuddannet fysioterapeut. Foto: Discovery Network Danmark

– Min diabetes påvirker min koncentration. Hvis mit blodsukker er lavt, så kan jeg blive konfus. Er det højt, bliver jeg enten hyperaktiv og rastløs eller får sløve muskler og bliver træt, fortæller Casper Bennick.

Også i "Date mig i et døgn" slog hans måler ud, og derfor vågnede Samantha midt om natten, fordi Caspers mobil bippede for at advare.

– Jeg havde drukket alkohol, og så bliver blodsukkeret meget højt. Derefter falder det pludseligt. Så tager jeg noget insulin, og så kan det godt begynde forfra.

Du kan se Casper Bennick i de to sidste afsnit af "Date mig i et døgn" eller i afsnit 9 af "Singletown 2" – begge på Discovery+.

Sponsoreret indhold