Reality28. april 2023

Under to måneder: Daniel "Lone Wolf" Rosendal er blevet single

Daniel "Lone Wolf" Rosendal kunne for under to måneder siden juble over at have fundet kærligheden. Nu bekræfter hans nu tidligere "She Wolf" Natasha, at de er gået fra hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Daniel Lone Wolf skal ikke have en dansk kæreste
 Video: Kaspar Wenstrup

Den 30. marts var en skelsættende dag for Daniel "Lone Wolf" Rosendal. Her kunne den ensomme ulv bekræfte over for SE og HØR, at han havde fået en kæreste. Den veltrænede Natasha blev den tidligere paradisos "She Wolf".

Ulvenes Instagram-profil svømmede over i loyalitetscitater og snavevideoer, men her knap en måned senere er forholdet forbi. Det afslører Natasha over for SE og HØR.

- Daniel og jeg ønsker begge at holde vores privatliv privat. For at gøre det kort, så ja, jeg har trukket mig ud af forholdet, fortæller hun.

Har man taget et kig på Daniels og Natashas Instagram-profiler, mens de var kærester, så vil man vide, at de gjorde en stor dyd ud af at fortælle, at de er hinanden soulmates.

Det vil de fortsætte med at være, forsikrer Natasha.

Daniel "Lone Wolf" Rosendal
Den ensomme ulv hyler igen alene.
 Foto: Kaspar Wenstrup

- Daniel vil altid være min "twinflame", men "twinflames" er ikke altid ment til kærlighedsforhold. Der intet uvenskab mellem os, tværtimod, vi snakker stadig sammen på daglig basis. Venskabet var før kærligheden, og venskabet bevares efter kærlighed, siger hun.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Daniel "Lone Wolf", men har er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Natasha slår dog flere gange fast, at hun stadig ser en stor stjerne i den tatoverede realitydeltager.

- Daniel er et fantastisk unikt menneske, jeg respekterer manden uendeligt dybt. Vi vil altid være en del af hinandens liv, og jeg har hans ryg til verdens ende. Intet er forandret, udover vores “titel”; Altid med, aldrig uden, slutter hun af.

Sponsoreret indhold