Ugeblad: Her er den nye topmodel-vært

Det bliver Cecilie Lassen, der skal sidde mellem Uffe Buchard og Jesper Thomsen

Det bliver Cecilie Lassen, der skal sidde mellem Uffe Buchard og Jesper Thomsen

Foto: Dan MariegaardNæste sæson af Kanal 4s populære 'Danmarks næste Topmodel' bliver ganske anderledes end de tidligere sæsoner. Og ikke kun fordi, at det i den nye sæson bliver muligt for drenge at kæmpe om den eftertragtede titel som 'Danmarks næste topmodel'.

Der kommer også en ny kvindelig vært, som skal arbejde tæt sammen med modemændene Uffe Buchard og Jesper Thomsen om at finde Danmark næste topmodel

LÆS OGSÅ: Afsløret: Nu kan drenge også blive Danmarks næste topmodel

Ifølge ugebladet HER&NU er det den 33-årige Cecilie Lassen, som har sagt ja til at afløse Caroline Fleming, der har haft jobbet som vært under tidligere sæsoner.Ny vært bliver ifølge HER&NU Cecilie Lassen (Foto: Claus Poulsen)


Cecilie Lassen kender flere måske som dommer i 'Danmark har Talent'-programmerne, men den smukke mørkhårede kvinde har også en fortid som professionel balletdanser. Hun blev optaget på Det Kongelige Teaters Balletskole i 1989, men måtte som 30-årig stoppe, da hendes hofte ikke længere kunne holde til den hårde fysiske dans.

LÆS OGSÅ: Her bryder Topmodel-deltager sammen: Skal klippes korthåret

'Danmark Næste Topmodel' har i begyndelsen af april afholdt castings i Aarhus, København og Odense, og programmet begynder at optage til maj.

I slutningen af februar kom det frem, at det i næste sæson er muligt for drenge at kæmpe om den eftertragtede titel som Danmarks næste topmodel.

- Vi tror på, at vi ved at åbne konkurrencen for drenge kan tilføje en ny dimension til programmet. Vi har haft fem fantastiske sæsoner med 'Danmarks næste Topmodel' for piger, men nu er tiden inde til at prøve noget nyt. Ved at have begge køn med i konkurrencen får programmet en helt ny dynamik og nerve, det åbner for mange nye opgaver og udfordringer i konkurrencen, og det forventer vi os rigtig meget af, udtalte programdirektør Maiken Wexø dengang til SE og HØR og tilføjede, at drengene kommer til at konkurrere på lige vilkår med pigerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close