Reality20. februar 2024

Trustpilot lukker for anmeldelser af Mai Manniches smykkebutik, JewlsCPH

En strøm af nye anmeldelser har fået Trustpilot til at suspendere JewlsCPH's side, efter Mai Manniche har kritiseret falske negative anmeldelser – og opfordret fans til at indgive falske femstjernede anmeldelser
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mai Manniche afviser beskyldninger: Hvad fuck snakker I om?
 Video: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Smykkedronningen Mai Manniche i modvind

Skulle det ske, at du overvejer at handle hos JewlsCPH, men først lige vil svinge forbi Trustpilot og se, hvordan tidligere købere beskriver deres oplevelse med smykkeforretningen, vil du i øjeblikket blive mødt af en besked fra Trustpilot selv.

Øverst på deres side for anmeldelser af Mai Manniches butik forklarer sitet nemlig, at man i øjeblikket har lukket ned for flere vurderinger af JewlsCPH.

Det sker, efter Mai Manniche søndag bad sine fans og følgere om at skrive en masse falske femstjernede anmeldelser på Trustpilot, efter hun selv var utilfreds med mange dårlige bedømmelser fra folk, der angiveligt ikke havde handlet hos hende.

Om Trustpilot har lukket for nye anmeldelser på grund af de mange falske etstjernede eller femstjernede anmeldelser, skriver de ikke i beskeden på siden.

Mai Manniche er endnu en gang i stormvejr.
Mai Manniche er endnu en gang i stormvejr.
 Foto: Lars H. Laursen

Den lyder:

– JewlsCPH's profil på Trustpilot er midlertidigt suspenderet efter en stigning i anmeldelser relateret til nylig opmærksomhed i medierne. Selv om vi forstår, at I vil tilkendegive jeres mening om ting i nyhederne og emner, der trender på sociale medier, er Trustpilot et sted for feedback på oprigtige købe- og serviceoplevelser.

– Denne side vil blive genåbnet i nær fremtid, og anmeldelser, som ikke relaterer til ægte oplevelser vil blive fjernet.

På det anonyme debatforum reddit skriver flere brugere i en subreddit om sladder, at de har anmeldt JewlsCPH, selv om de ikke har købt smykker af Mai Manniche.

– Jeg skrev en negativ anmeldelse med baggrund i hendes opfordring til at give FALSKE 5-stjernede anmeldelser, skriver en bruger, mens en anden stemmer i:

– På baggrund af det, de skriver, der burde over halvdelen af de 1-stjernede få lov at blive stående. Folk beskriver en oplevelse, de har haft ved Mais lives, det er da en “buying and service experience”. Trustpilot lever da i den grad ikke op til deres egne regler.

Mai Manniche er vant til turbulens omkring sig og især omkring smykkeforretningen.

For et år siden fortalte en kunde, at hun havde modtaget en trussel fra Mai Manniche efter at have lagt en dårlig anmeldelse af JewlsCPH på Trustpilot.

Smykkehandleren har også beskyldt Chanti for plagiat - og er selv af Katherina Pitzner blevet beskyldt for at kopiere.

SE og HØR har kontaktet Trustpilot, som endnu ikke er vendt tilbage.

Mai Manniche fortæller i SE og HØR-podcasten "Sladderministeriet" om netop smykkefirmaet og den megen kritik, hun modtager. Hør det her:

Sponsoreret indhold