Reality4. oktober 2022

“True Love”-Nicolai efter dramatisk sandhedsceremoni: Blev slået helt ud

Under seneste sandhedsceremoni måtte Nicolai André Larsen se sig slået af løgnedetektoren, der ikke lod ham vise sine sande følelser
Nicolai André Larsen true love
Det var en svær sandhedsceremoni for Nicolai André Larsen i det seneste afsnit af "True Love".
 Foto: Warner Bros. Discovery

Det gik på ingen måde som forventet, da den 29-årige Nicolai i det seneste afsnit af “True Love” bliver udsat for at skulle en tur i løgnedetektoren og senere den varme stol til sandhedsceremonien.

For ved hvert eneste spørgsmål måtte han sande, at hans følelser ikke stemte overens med, hvad løgnedetektoren opfangede, og det fik især Katrine til at lange ud efter ham.

Noget, som Nicolai i dag beskriver som følelsen af at blive “knockoutet”.

– Da Katrine kommer med den påstand om, at jeg skulle være interesseret i hende, der vælter korthuset for mig fuldstændig. For ikke nok med, at jeg får røde svar, så skal jeg pludselig stå på mål for noget, som er misforstået i starten af opholdet, lyder det fra Nicolai til SE og HØR.

Han beskriver videre, hvordan han var bange for at skuffe Josefine, hvorfor han nok holdt sig mere tilbage, end hvad han i dag synes godt var.

Artiklen fortsætter under billedet

Nicolai André Larsen og Josefine Jensen true love
Det var uden tvivl en ganske presset Josefine og Nicolai efter seneste sandhedsceremoni.
 Foto: Warner Bros. Discovery

– Jeg ville ønske, jeg havde sagt tingene mere direkte og måske ikke pakket det så meget ind. Jeg ville ønske, jeg havde forsvaret mig selv, da Katrine fortæller, at jeg lyver. Men det føles som om, jeg er knockoutet, og alt går i sort, så derfor sidder jeg bare og tager imod.

Det er løgn

Ifølge Nicolai fandt snakken med Katrine sted i starten af opholdet, og at det desuden ikke kun var hende, men også Kira han sagde det til.

– Jeg havde en dag inde i villaen, hvor jeg fortalte Kira og Katrine, at jeg håbede, de ville blive inde i villaen, fordi jeg ønskede ikke nogen skulle være kede af det, og samtidig kom jeg godt ud af det med dem begge.

Til begge piger lød det dog videre, at han allerede der vidste, at fik han muligheden, så ville han vælge Josefine.

I dag ser Nicolai tilbage på sandhedsceremonien som en ganske presset situation, hvor frygten for at miste Josefine var altoverskyggende.

Du kan se de nyeste afsnit af “True Love” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold