Reality26. oktober 2022

Trods Teitur Skoubos frikendelse: Fie Laursen står stadig med den forurettede kvinde

Fie Laursen har ikke ændret mening om sin tidligere ven. Hun støtter stadig den forurettede kvinde, som Teitur Skoubo netop er blevet frikendt for at voldtage
Fie Laursen er færdig med sin tidligere kammerat.
Fie Laursen er færdig med sin tidligere kammerat.
 Foto: Aller Foto

I juni sidste år flyttede Teitur Skoubo til Marbella for at leve under sydens sol, mens han coachede klienter online. Og samtidig kunne han blandt andre hænge ud med veninde og realitykollega Fie Laursen.

Siden er der som bekendt slået skår i forholdet, efter Teitur Skoubo i byretten blev dømt for voldtægt – en dom, han ankede.

I dag er realitystjernen blevet frikendt i Østre Landsret. Men Fie Laursen tager ikke den tidligere kammerat i nåde. Det siger hun til SE og HØR kort efter afgørelsen.

– Mange bliver frikendt, trods de har begået voldtægt. Jeg har selv oplevet lignende, og derfor står jeg stadig med offeret og de vidner, der har udtalt sig, fortæller webcammodellen.

Hun vil ikke udtale sig om, hvorvidt hun tror, Teitur Skoubo er skyldig, men hun nægter stadig at snakke eller ses med realitykollegaen.

– Jeg var der ikke, så det kan jeg ikke svare på. Men jeg skal ikke være venner med en person, der er i en situation, hvor han tæsker en kvinde så hårdt under sex, at hun kæmper rettens gang for voldtægt. Hvad en dommer siger, betyder ikke noget for mig. Det betyder noget, hvad kvinden siger og gør, forklarer hun og uddyber:

– Det kræver utroligt meget at anmelde en person, og alt, hun er gået igennem, tror jeg ikke på, man gør for sjov.

Sponsoreret indhold