Reality 18. juni 2021

Trine Skjollander jubler: Har fundet kærligheden

Bruddet med ekskæresten Mathias Hjort har taget hårdt på "Paradise Hotel"-stjernen Trine Skjollander, men nu kan hun endelig juble igen. Hun afslører nemlig over for SE og HØR, at hun har fundet sig en ny fyr.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trine Skjollander tjekkede ind i den nye sæson af "Paradise Hotel" sammen med ekskæresten Mathias Hjort, og hjemme i Danmark er deres forhold virkelig ikke godt.

Det slog hun fast over for SE og HØR til Reality Awards 2021. Heldigvis havde hun også flere lykkelig ting at fortælle.

- Jeg er en hårdtarbejdende business woman, men der er også en lille smule kærlighed, siger Trine til SE og HØR og fortsætter:

- Det har stået på i noget tid, men det er ikke en, man kender, og det er sådan, det skal være.

Bruddet med den selvudnævnte Mr. Mum har lært Trine en del lektier her i livet, og det er også derfor, hun tager det meget stille og roligt med sin nye, hemmelige fyr.

SE HELE INTERVIEWET I TOPPEN AF ARTIKLEN!

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Trine ankom til Reality Awards med tv-vennerne Sy Lee og Sigmund Trondheim (Foto: Søren Lamberth)

- Efter forholdet med Mathias skal jeg være helt sikker på mig selv, og jeg skal finde en, der behandler mig godt, slår Trine fast.

Svært som kendt

Det er alment kendt, at det ikke er nemt for realitydeltagere at finde kærligheden væk fra skærmen. Og det er endnu sværere at beholde deres udkårne, når de er blevet afsløret.

Aalborg-pigens nye, hemmelige fyr ved naturligvis godt, at Trine er et offentligt ansigt, og selv om det er svært, tager han det godt.

- Det er det, der er lidt svært, men han er faktisk skidegod til det. Han synes selv, det er sjovt og spændende, fortæller hun.

SE HELE INTERVIEWET I TOPPEN AF ARTIKLEN!

Derfor kan der godt gå flere måneder, før vi får den heldige fyr, som har vundet Trines hjerte, at se.

- Jeg prøver at finde ud af, hvordan jeg skal tackle det, så derfor tager jeg det stille og roligt, siger Trine og slår endegyldigt fast om sin nye flirt:

- Og jeg har ikke en kæreste!

SE HELE INTERVIEWET I TOPPEN AF ARTIKLEN!

Sponsoreret indhold