Trine Skjollander bryder tavsheden om utroskabsrygter

Det er et halvt år siden, at "Paradise Hotel"-parret Trine Skjollander og Mathias Hjort gik fra hinanden. Alligevel florerer der stadig rygter om de to.

For skal man tro snakken på de sociale medier, så har Trine nemlig været Mathias utro - endda med en af hans bedste venner, paradisoen Nicolaj Kruse.

Mathias selv har på sin Instagram-profil været med til at give rygterne luft under vingerne. Men nu fortæller Trine for første gang, at det ikke passer.

- Der går nogle rygter om, at jeg skulle have været sammen med Nicolaj eller kysset med ham, men det er jo løgn. Det passer ikke, lyder det fra Trine i den nye sæson af "Boss Ladies".

Her sidder den blonde paradiso på en café med flere reality-venner, heriblandt Nicolaj. Og her fortæller veninden Michelle Vind, at Mathias ikke har gjort det store for at afvise rygterne om utroskab.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mathias Hjort og kæreste Trine Skjollander

Trine og Mathias mødte hinanden i "Paradise Hotel" og blev kærester nærmest med det samme, de kom hjem fra Mexico (Foto: Thomas Sjørup)

- Mathias har jo også kun gjort det værre på Instagram. Han har udtalt sig om, at det er din skyld, siger Michelle rettet mod Nicolaj.

Selv om det er ubehagelige anklager, så virker Trine til at tage beskyldningerne om utroskab ganske roligt.

- Jeg ved ikke, om Mathias tror, at jeg har været utro. For jeg kan ikke helt forstå, hvorfor jeg skulle have været det. Så det er noget underligt noget, hvis han tror, at jeg har været utro med Nicolaj, siger hun og fortsætter:

- Jeg ved ikke, om Mathias har noget i klemme for mig. Det tror jeg ikke, men han skal jo bare sige det.

Selv om rygter og den slags ikke er behageligt, så fortryder Trine på ingen måde beslutningen om at gå fra Mathias.

- Jeg er blevet meget bedre til at slå mig løs nu. Jeg nyder bare livet, og det er virkelig dejligt, slutter hun af.

Du kan se hele den nye sæson af "Boss Ladies" allerede nu på Viaplay!

Se klippet her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close