Reality21. december 2023

Trine Pedersen frygter stormen Pia: Vil ikke sidde alene og kukkelure

Stormen Pia kan give store udfordringer i trafikken, og det påvirker "Paradise Hotel"-stjernen, der nu frygter, hun ikke kan komme hjem til jul
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til Reality Awards' julefrokost talte Trine Pedersen ud om den skideballe hun fik af Rikke Gøransson – og om at kysse på Lucas. Se hele interviewet i videoen her. Journalist: Nicklas Erik Lagerstorf Fotograf: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Stormen Pia rammer Danmark følg udviklingen her

Stormen Pia ventes at lave stor ravage det kommende døgn.

Derfor har Banedanmark meldt ud, at togafgange aflyses, ligesom Storebæltsbroen kan risikere at lukke.

En situation som "Paradise Hotel"-stjernen Trine Pedersen lige nu frygter. Ligesom så mange andre står hun nemlig og skal med bussen hjem til familien i Jylland for at holde jul.

– Jeg frygter virkelig, jeg ikke kan komme afsted.

– Jeg skal hjem til jul, og så har jeg en tid hos en tatovør i Aarhus i morgen klokken 12.00. Tiden kan ikke rykkes, så det hele er lidt et sats, fortæller Trine Pedersen til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-21/microsoftteams-image-211.png
For første gang i 17 år skal "Paradise Hotel"-stjernen holde jul med hele familien, og derfor frygter hun, at hun ikke kan komme hjem grundet stormen.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Vil ikke side alene og kukkelure

DMI har da også varslet om "farligt vejr", og torsdag formiddag er det første vindstød af stormstyrke registreret.

– Det er bare så typisk, at det lige skal ske nu.

– Min kæreste rejser til Zanzibar i morgen, så hvis jeg ikke kan komme hjem til Jylland, skal jeg bare sidde alene og kukkelure, fortæller hun videre.

Det er da heller ikke en hvilken som helst juleaften, Trine Pedersen kan risikere at gå glip af. For første gang i 17 år skal hendes familie nemlig samles og fejre julen.

– Jeg skal holde jul med mine forældre, mine brødre og deres familier. Mine forældre er skilt, så det er første gang i 17 år, at hele familien er samlet. Så jeg håber, det hele kan lade sig at gøre, fortæller hun.

Følg med på SH.dk, hvor vi følger vejrsituationen løbende.

Sponsoreret indhold