Reality16. februar 2015

Trine fra "Adam og Eva" er vildt forelsket

Se, hvordan det gik aftenens par fra nøgendating-programmet
Af af
Oso valgte Trine og hun valgte ham. Se, hvad der skete da de kom hjem til Danmark
Oso valgte Trine og hun valgte ham. Se, hvad der skete da de kom hjem til Danmark
 Foto: TV3Der var amoriner i luften da "Adam og Eva" sluttede med Trines valg om at tilbringe endnu en nat med Oso mandag aften. Og der er stadig amoriner i luften for Trines vedkommende.

LÆS OGSÅ: Premiere på nøgensatsning

Den smukke blondine er nemlig vildt forelsket, men ikke i Oso.

- Vi havde en god kemi, men ikke kæresteagtigt. Mere som bror og søster - i hvert fald for mit vedkommende, fortæller Trine til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Nøgen Nicole Brøggler smidt ud fra pressemøde på nøgenprogram

LÆS OGSÅ: Avis: Derfor sendte vi nøgen Brøggler til pressemøde

Efter de vendte hjem til Danmark fra deres eventyr på den græske ø har de set hinanden en enkelt gang, men det er ikke blevet til et romantisk forhold. Til gengæld har Trine med egne ord fundet manden i sit liv.

- Jeg har aldrig været så forelsket før. Det er helt vildt. Vi har kun kendt hinanden i en uge, men vi har allerede aftalt, at vi skal giftes 100 gange rundt omkring i verden, siger Trine, der er meget spirituel og mødte sin nye kæreste på en workshop.

LÆS OGSÅ: Nøgenprogram taber seere

- Min drømmeprins var der bare. Vi blev helt teenageragtige. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er som at være fanget i noget, man gerne vil være fanget i, jubler nyforelskede Trine, som har sin egen blog divineful.dk, hvor hun hjælper kvinder med at lære sig selv at kende og opnå deres mål.


Sponsoreret indhold