Reality6. marts 2024

Trine Bjerrehuus har fået over 10.000 likes på Tinder: De store kander hjælper

Det vælter ind med tilbud, kærlighed og det, der er værre i ”Kærlighed hvor kragerne vender”-deltagerens indbakke
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sidste år medvirkede Trine Bjerrehuus i "Sladderministeriet", hvor hun blandt andet fortalte om et anderledes Onlyfans-problem.
 Video: Aller Media

LÆS OGSÅ Trine Bjerrehuus afslører: Pornoplaner med kendis

Det er ikke altid lige let at finde en person, man vil på date med, men skulle det være tilfældet for brystbomben Trine Bjerrehuus, kan hun ikke give udvalget skylden.

For på datingappen Tinder er der ikke færre end 10.000 mænd, der har swipet til højre, når de har mødt hendes profil.

– Store kander hjælper på Tinder, skrev hun for nylig til sine Instagram-følgere, da hun lagde et screenshot af de 10.000 plus potentielle matches op.

Sladderministeriet med Trine Bjerrehuus fra ”Kærlighed hvor kragerne vender”
Trine Bjerrehuus vælter sig i datingtilbud.
 Foto: Gregers Overvad

Da SE og HØR kontakter hende for at høre, hvordan man lykkedes med at lokke så mange mænd i folden, har hun flere forklaringer og ikke mindst gode råd.

– For det første tror jeg, at det er langt nemmere for kvinder. Mænd, tror jeg, siger bare ja til mange. Men jeg tror da også, at det er fordi, jeg har lavet en god profil med gode billeder, siger hun.

Og ja med gode billeder mener Onlyfans-modellen ikke overraskende, at man bør fremhæve sine bedste attributter.

– Der er da flere billeder, hvor man kan se det bedste på min krop, hvilket er mine store kasser. Jeg synes, man skal vise det bedste man har. Og lade være med at putte filter på, for det bider dig bare i røven, når folk se dig i virkeligheden.

For at komme i mål med den gode datingprofil, er det desuden vigtigt med en god tekst, som gerne må have et lille glimt i øjet.

– I min profil står der for eksempel: ”Jeg boller ikke på første date. Ligesom jeg ikke tisser dig i munden. Det kan komme med tiden, hvis der er god kemi”, griner Trine Bjerrehuus.

Hvis de begynder at snakke om, at putte pikken ned i halsen på mig inden for en halv time, så lægger jeg på

Trine Bjerrehuus om den første date

Ikke mange dates

Trods de mange likes er det ikke fordi Onlyfans-kreatøren er på et hav af dates for tiden.

Det skyldes blandt andet at der er for mange mærkelige typer, der lander i Trine Bjerrehuus indbakke.

Derfor har hun også særlig metode, hun praktiserer, inden hun tager på dates med fyre.

– Jeg ringer altid bare op til dem i starten. Hvis de begynder at snakke om, at putte pikken ned i halsen på mig inden for en halv time, så lægger jeg på. Det gider jeg ikke, siger Trine Bjerrehuus.

Hun kan til gengæld glæde sig over, at hun appellerer til folk i alle aldersgrupper. Ifølge Trine Bjerrehuus er det nemlig folk lige fra 17-års alderen og ældre personer op til 70 år, der skriver til hende.

Sidste år fandt Trine Bjerrehuus en speciel mand i hendes liv, som hun stadig mødes med. Han vandt hendes hjerte, men ikke adgangen til de nedre regioner. Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold