Reality8. september 2021

Træning gik helt galt: Gustav måtte hasteopereres i ryggen

Under en træningstime kom Gustav så voldsomt til skade, at han fik en alvorlig diskosprolaps. Der skulle dog gå flere år, før han blev MR-scannet. Da svaret fra scanningen kom, kom han akut på operationsbordet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi kender ham som den altid smilende og energiske fyr. Men i flere år led kendissen Gustav Salinas af voldsomme smerter i ryggen.

Smerterne var opstået efter en træningsulykke i 2015 – men der skulle gå flere år, før han fik stillet den rigtige diagnose og akut kom under kniven.

Det fortæller Gustav både til SE og HØR og på sin instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2021-09-08_kl._13.42.39.png
 (Foto: Gustav Salinas/Instagram)

Gustav måtte opereres akut i ryggen. Foto: Gustav Salinas/Instagram

Det var under en træningstime i 2015, at det gik galt. Gustav skulle squatte 160kg, men det gik langt fra, som det skulle:

- Jeg kunne mærke med det samme, at jeg havde fået en diskusprolaps. Jeg kunne næsten ikke bevæge mig, fortæller Gustav.

Selv om Gustav vidste, at den var helt galt, skulle der alligevel gå tre år, før lægerne var enige. Til sidst måtte han tage morfin for at klare smerterne.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2021-09-08_kl._13.42.56.png
 (Foto: Gustav Salinas/Instagram)

Gustav lovede sig selv, at han ville komme i topform efter operationen - og det lykkedes. Foto: Gustav Salinas/Instagram

- De lavede en masse undersøgelser på mig, men de lavede aldrig en MR-scanning, for de mente, at det umuligt kunne være en diskosprolaps, fordi jeg var så ung, og jeg var så stærk, og jeg kunne gå, siger Gustav.

Over for omverden holdt han inde, hvor slemt det egentlig stod til:

- Det var nogle svære år, for jeg havde travlt og skulle være motiverende for andre. Det var også derfor, jeg ikke rigtig sagde det til nogen, for hvis jeg holder det inde, så er det ikke noget, jeg skal forholde mig til, siger Gustav.

Til sidst var smerterne og ubehaget dog ikke til at holde ud:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/gustav_2_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Gustav gør meget for passe på sin krop - og træner derfor ofte. Foto: Kaspar Wenstrup

- Til sidst havde jeg fået nok, og jeg kunne ikke en gang holde på min egen afføring. Jeg besluttede mig for at tage på Hamlet, der er et privathospital for at blive MR scannet. De sagde, at jeg havde en kæmpe diskusprolaps, og at det var alvorligt. De anbefalede mig, at jeg skulle opereres så hurtigt som mulig, fortæller Gustav.

Operationen blev vendepunktet, og i dag er Gustav igen i topform:

- Heldigvis har jeg det godt i dag og kan fungere 100 procent. Jeg har ingen smerter, fortæller han.

Sponsoreret indhold