Reality5. maj 2015

Torben Chris: Sådan fik jeg kakerlakker ud af øret

Komikeren fik ubudne gæster i ørene, da han tabte til Stine Kronborg i semifinalen
Af af
Torben Chris er ikke i tvivl om, at han nu hepper på Stine Kronborg i "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".
Torben Chris er ikke i tvivl om, at han nu hepper på Stine Kronborg i "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".Mandag aften måtte Torben Chris se sig slået på målstregen, da danseren Stine Kronborg, slog komikeren ud i semifinalen.

Da de to kendisser skulle finde stjerner i et bur fyldt med kakerlakker, var Stine Kronborg lidt hurtigere end Torben Chris. Men selvom han dermed missede chancen for at vinde 250.000 kroner og titlen som kongen af junglen i "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra", så havde Torben Chris ikke mistet sit gode humør.

I videoen herunder kan du høre, hvordan Torben tog nederlaget, og hvordan han fik kakerlakkerne ud af øregangene efter konkurrencen.Dermed er det Stine Kronborg og bokseren Brian Nielsen, der er sikret en plads i finalen, mens sangeren Sisse Marie og Gustav skal kæmpe om den sidste plads i finalen næste mandag.

Torben Chris har dog også meget andet at glæde sig over. Han er nemlig aktuel med sit første one man show "Jydelogik", som han netop nu turnerer landet rundt med.

Sponsoreret indhold