Reality10. maj 2024

Tinus har fundet kærligheden i Italien: Stor sommerflirt

Succesen i "Forræder" var begrænset, men på kærlighedsfronten har Tinus de Schunard fået en rigtig god grund til at juble
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs podcast" Sladderministeriet" afslører Tinus de Schunard, at han er faldet pladask for en italiensk mand under en ferie til Rom.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: TINUS BAG FACADEN

Lene Beier og co. udraderede hurtig Tinus de Schunard fra ”Forræder”. TV 2-hittet blev optaget i oktober, hvor dragartisten netop var blevet single.

Men nogenlunde samtidig med premieren på det drabelige seerhit fandt Tinus sig noget at trøste sig ved.

– Jeg har lige været en tur i Rom, hvor jeg mødte én, som jeg tænker, at jeg lige skal ned og udforske og se, om det kan noget, afslører den 36-årige entertainer i SE og HØRs podcast ”Sladderministeriet”.

– Det er en stor sommerflirt, så jeg skal se, hvad det bliver til, tilføjer han.

Lykken i enden

Prinsen fra Rom har for nylig besøgt Tinus i København – og der er i den grad ”Lady og Vagabonden”-stemning mellem de to forelskede fyre.

– Han vil rigtig gerne have, at det skal være seriøst, men italienske mænd skal man passe på med, kan jeg mærke, siger ”Forræder”-fyrsten om sin romerske romance.

Tinus de Schunard
Den italienske fyr har også besøgt Tinus i København.
 Foto: Jesper Sunesen

Den indtil videre stadig mystiske mand læser til filosof – og har ifølge Tinus de samme adhd-træk, som han selv har.

Langdistanceromancen har stået på i en måneds tid, og den spraglede københavner er faldet for mange ting ved sin eksotiske fangst.

– Han er pisselækker, og han ved, hvad han skal med det hele, lyder det lummert.

Det var slet ikke planen, at Tinus skulle finde kærligheden i Italien. Han skulle bare drikke drinks og se på pæne bygninger.

– Gudhjælpemig, om jeg ikke dingler ind i potentielt mit livs kærlighed den sidste aften, udbryder Tinus med et stort grin.

Sponsoreret indhold