Reality13. april 2020

Tina Lunds vanvittige hjemrejse: Overnattede i lufthavn

Tina Lund og manden Allan Nielsen valgte i går at sætte kursen fra Dubai mod Danmark. Turen var dog ikke helt nem for familien, og de måtte overnatte i en lufthavn undervejs
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190813_dm_once_upon_a_time_in_hollywood_012.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

I går annoncerede Tina Lund og Allan Nielsen, at de to sammen med deres børn Louis og Lilly ville vende hjem til Danmark.

Midt i corona-krisen havde forsidefruen og den tidligere fodboldstjerne fået billetter til et af de sidste fly ud af Dubai.

Her bor familien til dagligt, men nu besluttede Tina og Allan sig altså for, at de måtte vende hjem til Danmark i disse krisetider.

Rejsen foregik dog ikke helt problemfrit for den tidligere stjernerytter og hendes familie.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20180801_mho8660.jpg
 Foto: Martin Høien

Familien valgte pludseligt at vende hjem til Danmark fra Dubai (Foto: Martin Høien)

På sin Instagram-profil viser Tina Lund, hvordan rejsen fra Dubai til Danmark bestemt ikke foregik i ren luksus, som vi ellers er vant til at se fra hendes side.

"Forsidefruer"-stjernen har delt et nyt billede, hvor man kan se hende, Allan og børnene Louis og Lilly overnatte på, hvad der ligner ret så ubehagelige drømmesenge.

- En nat vi aldrig vil glemme. Tak til Frankfurt lufthavn for at tage sig godt af hele min familie, skriver Tina til billedet.

Artiklen fortsætter under billedet...

SE og HØR forsøgte at få en kommentar fra Tina Lund om familiens pludselige hjemrejse fra Dubai. Hun er dog ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Det vides derfor ikke, om forsidefruens og resten af familien nu er vendt hjem til Danmark.

Sponsoreret indhold