Reality9. januar 2021

Tidligere ven slagter Boris Laursen: Beskyldes for incest, svindel og steroider

Youtuberen Mathias Hougaard har været særdeles gode venner med Boris Laursen - men det er de bestemt ikke længere. I et diss track sviner han Boris til og beskylder ham blandt andet for at have taget steroider og at have haft sex med sin søster Fie Laursen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Beskyldningerne kommer som patroner fra en maskinpistol i et nyt diss track udgivet af youtuberen Mathias Hougaard - og det rettet mod hans tidligere ven, Boris Laursen.

De to var ellers perlevenner for ikke så forfærdeligt mange måneder siden, hvor de startede "Content holdet" op sammen.

Mathias og en anden skulle sammen med Boris med egne ord revolutionere dansk YouTube med indhold, der aldrig er set før.

Vennegruppen nåede da også at udgive en musikvideo eller to, men mere blev det ikke til, før venskabet gik itu.

Det har Mathias af flere omgange fortalt om på sin YouTube-kanal, hvor han ikke lægger skjul på, at han virkelig ikke kan lide Boris.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191116_dm_club_awards_2019_026.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Mathias (med det blonde hår) skyder med skarpt efter Boris Laursen (Foto: Dan Mariegaard)

Nu tager Mathias den dog til næste niveau i et nyt diss track mod Boris. Her kommer han med særdeles grove beskyldninger.

Undervejs i musikvideoen viser han flere private beskeder fra folk tæt på Boris. Blandt andet fra hans ekskæreste Josefine.

Ganske som forventet hiver Mathias også Boris' søster Fie Laursen ind i hele svineren. Her tager han bladet fra munder og beskylder det kendte søskendepar for incest.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190328_wen_-_tv3_63.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Boris og Fie har endnu ikke reageret på de voldsomme beskyldninger (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men det stopper dog ikke der. I en besked sendt fra Fie til Mathias, som han har taget med i videoen, beskyldes Boris for at tage steroider.

Sangen varer lidt over to et halvt minut, og på den tid får Mathias sendt så mange svinere, trusler og beskyldninger afsted mod Boris, at det er svært at følge med.

SE og HØR har kontakten Boris Laursen for at få en reaktion på de voldsomme beskyldninger, men har er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Se videoen her:

Sponsoreret indhold