Reality28. maj 2023

Therese Paxvig satsede alt på "FBOY"-Jackie: Derfor gik det galt

Det kan godt være, at der var amoriner i luften mellem Therese og Jackie under ”FBOY”-optagelserne – men sådan var det langt fra hjemme i Danmark
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør tre "FBOY"-fyre fortælle om deres indbyrdes drama og magtkampe.
 Video: Aller TV

Endelig er vi nået til finalen i den danske version af ”FBOY Island”, og de tre kvinder, Sina, Therese og Lady, har besluttet, hvilke af deres respektive fyre, de vil satse på.

Trofaste seere af realityprogrammet har næppe kunne undgå at bemærke, at Therese og Jackie har haft et særdeles godt øje til hinanden gennem hele programmet.

Og trods Jackies status som fuckboy så faldt valget alligevel på ham:

– Jeg stod i et dilemma om, hvorvidt jeg skulle lade hjertet eller hjernen sejre. Og det blev altså hjertet til sidst, og jeg valgte at gå med min mavefornemmelse og stole på, at vi var samme sted, forklarer Therese, der således fravalgte Oliver, til SE og HØR.

Selv om Jackie Anker med sit fuckboy-mærkat kunne vælge at snuppe den store pengepræmie på 250.000, valgte han heldigvis at dele den med Therese. Alligevel endte alt ikke ligefrem lykkeligt for parret

Therese skulle vælge mellem Oliver (th) og Jackie. Valgtet faldt på sidstnævnte.
Therese skulle vælge mellem Oliver (th) og Jackie. Valgtet faldt på sidstnævnte.
 Foto: Warner Bros. Discovery / Lotta Lemche

Efter hjemkomsten til Danmark var det nemlig, som om noget pludselig var anderledes:

– Efterfølgende prøvede vi at se, om vi kunne finde ud af det derhjemme. Men du går fra et isoleret paradis – og så rammer hverdagen pludselig. Man har hver især noget, der spiller ind, forklarer Jackie til SE og HØR og uddyber, at kemien under optagelserne således ikke var den samme hjemme i Danmark.

– Så det døde bare lidt ud.

Også Therese sætter ord på situationen mellem hende og Jackie efter deres hjemkomst fra Caribien:

– Vi spiste noget frokost og så hinanden til nogle fester, men jeg må nok indrømme, at livet indhentede mig. Jeg har travlt med mit job og er mor – og det handlede om at disponere over den smule tid, der var, forklarer Therese til SE og HØR og understreger, at de to dog i dag er gode venner.

Efter optagelserne til den danske version af ”FBOY Island” har kærligheden dog i den grad tilsmilet Jackie. Han har nemlig fået sig en kæreste, og overfor SE og HØR vil han ikke udelukke, at de to på et tidspunkt vil planlægge at flytte sammen.

Sponsoreret indhold