Reality 18. januar

Tessie Skovly åbner op og søger hjælp: - Jeg har det rigtig, rigtig skidt

Gennem længere tid har der været stille omkring "Ex on the Beach"-deltageren Tessie Skovly. Nu bryder hun tavsheden og fortæller, at hun har valgt at søge hjælp til at komme sine mentale problemer til livs.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der har været ualmindeligt stille omkring "Ex on the Beach"-deltageren Tessie Skovly, og det har der været en god - men alvorlig - grund til.

Nu bryder Århus-skønheden tavsheden på sin Instagram-profil, hvor hun fortæller sine 50.000 følgere, at hun er inde i en rigtig skidt periode mentalt.

- Jeg har det rigtig, rigtig skidt. Faktisk er det helt dernede, hvor jeg er ked af det, når jeg vågner op, fortæller Tessie i en Instagram-story og uddyber:

- Det har gjort, at jeg kan mærke på mig selv, at jeg skal have noget hjælp.

Og hjælp har "Ex on the Beach"-deltageren fået før, men det var altså ikke tilstrækkeligt.

- Jeg skal starte ude på psyk. igen. Jeg har ikke været der i nogle år, for jeg har valgt at klare det selv, men jeg er der, hvor jeg har brug for hjælp, siger hun.

Denne gang bliver det dog anderledes for Tessie. Hun har nemlig valgt at sige ja til medicin.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Tessie blev kendt, da hun medvirkede i sæson tre af "Ex on the Beach" (Foto: Thomas Laursen)

- Det, der sker, når man har det, som jeg har det lige nu, er, at du ligesom lukker dig selv inde i en bobbel og skubber alt og alle væk fra dig, og du er ikke dig selv, forklarer Tessie om sin tilstand.

Det hele kulminerede på en negativ måde, da Tessie forleden fik et nedbrud og valgte at ændre sit udseende radikalt.

- Midt i alt det her, der er sket, fik jeg et totalt nedbrud, jeg farvede mit hår blond og klippede det af igen – som i helt af. Det skal jeg have fikset nu, fortæller hun.

Når håret er fikset med extensions er Tessie så klar på igen at starte i psykiatrisk behandling, og hun glæder sig til at få det godt igen.

Sponsoreret indhold