Reality23. marts 2020

Tessie afviser: Jeg skal ikke i fængsel

Efter flere dages radiotavshed lykkedes det for SE og HØR at få kontakt til realitydeltageren Tessie Skovly. Længe har der floreret rygter om, at hun skal i fængsel, men det afviser hun blankt
https://imgix.seoghoer.dk/ex_on_the_beach_iii_tsl_20190614_0301_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Siden hun i sidste uge lagde en række triste videoer ud på sin Instagram-story, hvor hun græder, har SE og HØR langt om længe fået kontakt med Tessie Skovly.

I forbindelse med de grædende videoer på hendes story valgte "Ex on the Beach"-deltageren også at slette alle sine billeder på sin Instagram-profil. Noget som undrede mange.

- Jeg vil bare gerne starte forfra - fra top til tå. Ligesom da jeg farvede mit hår og klippede det af. Jeg vil blive en helt anden person, forklarer Tessie til SE og HØR.

På det seneste har der også floreret en masse rygter om, at realitydeltageren snart skal i fængsel. Rygter som Tessie selv også har hørt.

- Ja, det har jeg også hørt. Men nej, det skal jeg ikke. Jeg skal ingen steder, slår Århus-pigen fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200220_dm_ex_on_the_beach_premierefest_099.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Tessie viste sig sidst offentligt til premieren på sæson fire af "Ex on the Beach" (Foto: Dan Mariegaard)

Årsagen til Tessies påståede fængselsdom skulle være, at hun skulle have svindlet en række mennesker. De påstande er dog aldrig blevet bevist i en retssag, og selv nægter Tessie det også.

Hjem til mor

Indtil nu har Tessie boet for sig selv i Aarhus sammen med sine tre hunde. Nu rykker den omdiskuterede tv-kendis dog adresse.

- Jeg flytter her den 28. marts, men jeg flytter altså bare hjem til min mor. Jeg flytter ikke ind i en celle, siger Tessie.

SE og HØR spurgte også Tessie, om hendes udbrud på Instagram skyldes, at hun ikke længere er sammen med sin relativt nye kæreste, Mohammad. Men "Ex on the Beach"-divaen slog fast, at de to stadig er et par.

- Jeg kommer til at tage en pause fra de sociale medier, men jeg forsvinder ikke nogen steder, siger Tessie og fortsætter:

- Årsagen skal jeg nok fortælle en dag, men det bliver bare ikke i dag.

Sponsoreret indhold