Reality29. maj 2022

Teresa Ovenberg efter Teiturs voldtægtsdom: - Jeg vil se fremad

Teitur Skoubo er blevet idømt to et halvt års fængsel, efter han blev kendt skyldig for voldtægt. Nu åbner kæresten Teresa Ovenberg op om hendes liv efter dommen.
Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg
Teresa overvejer nu sine muligheder, efter kæresten Teitur Skoubo er blevet idømt to et halvt års fængsel for voldtægt.
 Foto: Privat

Der har været stille hos Teresa Ovenberg, efter hendes kæreste Teitur Skoubo blev kendt skyldig i voldtægt og straffet med to et halvt års ubetinget fængsel. Men nu åbner hun mere op.

- Jeg har ikke rigtig haft lyst til at være så meget på de sociale medier, indleder hun en længere video på sin Instagram-profil.

Teiturs voldtægtsdom, som han på stedet ankede til landsretten, har været på alles læber. Det har ikke været nemt for Teresa at håndtere, og hun har kraftigt overveje at vende hjem til hjemlandet.

- Jeg har tænkt på at flytte til Færøerne og starte et helt normalt, nyt liv der. Men der er også en grund til, at jeg flyttede, og jeg kan ikke gemme mig under en sten der, selv om jeg har haft lyst til det, siger Teresa.

Hele voldtægtssagen mod hendes kæreste Teitur har været under stor bevågenhed fra offentligheden og medierne, og det har været hårdt for Teresa.

- Man er ikke forberedt på at sidde i sådan en situation, som jeg gør nu. Medierne har været skidehårde, så det bliver jeg ramt af. Det er ikke altid sjovt at være et offentligt ansigt, og jeg gad godt være det foruden, men jeg er også glad for det, jeg laver. Og det vil jeg gerne fortsætte med, slår hun dog fast.

Før hendes nu voldtægtsdømte kæreste blev sendt direkte fra retten i Odense til fængslet, kørte livet ellers på skinner for dem.

De to var flyttet sammen i den spanske by Marbella, og Teresa havde allerede rykket alle sine ting sydpå. Det skal der nu ændres på.

- Mit liv har taget en drejning, og jeg tænker i mit hoved om, hvad jeg skal gøre. Om jeg skal flytte til Færøerne, eller… Jeg var jo flyttet til Spanien, så om jeg skal bo der. Den bolig, jeg bor i nu, skal jeg være ude af næste måned, siger hun og fortsætter:

- Det er jeg lidt stresset over, men jeg har heldigvis fået tilbudt en lejlighed her i København, så den har jeg takket ja til og vil gerne prøve at bo her og se fremad. Når jeg er klar, henter jeg mine ting i Spanien og flytter ordentligt.

I videoen, som Teresa har delt på sin Instagram-story, nævner hun ikke Teitur med et eneste. Det gjorde hun heller ikke, da hun for to dage siden brød tavsheden for første gang efter dommen.

I stedet takker hun sine følgere for at have sendt en masse søde beskeder til hende i denne hårde tid.

- Jeg vil bare gerne sige tak til jer, som har sendt mig søde beskeder og sendt mig en tanke. Det betyder rigtig meget, siger Teresa.

- Jeg vil se fremad. Mit liv stopper ikke her, og jeg vil fortsætte med det, jeg gør og tage en dag ad gangen. Endnu en gang tak.

Sponsoreret indhold