Reality16. september 2021

Teitur taler over sig: - Christel har fået en kæreste

Teitur Skoubo og Christel Trubka er for længst fortid. Men da færingen i går var med i et live-interview med SE og HØR, kom han til at tale over sig og afsløre, at hans eks nu har fundet sig en ny kæreste.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nogle mennesker taler, før de tænker, og sådan et menneske er Teitur Skoubo. Det viste han under et live-interview med SE og HØR, hvor snakken faldt på ekskæresten Christel Trubka.

Se Teitur tale over sig i videoen øverst i artiklen!

Ved Teitur side i interviewet sad "Singletown"-veninden Samira samt Teresa Ovenberg, som han er mere end bare venner med.

Det tidligere kærestepar, som nu er blevet genforenet via "Ex on the Beach", nægter nemlig at sætte titel på deres forhold, da det før har ødelagt alt.

Og netop Teresa er faktisk blevet tætte veninder med Teiturs anden ekskæreste, Christel Trubka. Det presser den tidligere "Paradise"-vinder en smule.

Se Teitur tale over sig i videoen øverst i artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201001_wen_-_singletown_40.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Christel og Teitur nåede at være kærester i et års tid (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Det er akavet for ham, men ikke for os. Da jeg flyttede, var hun god til at få mig ind i det hele og har taget godt imod mig i København, siger Teresa til SE og HØR.

Selv om Teresa er blevet tæt med Christel, så er Teitur videre. Og han er også klar i spyttet, når han bliver spurgt om, hvem af de to, han har flest følelser for.

- Det er to forskellige piger, og jeg holder meget af dem begge to, men i dag er det Teresa, jeg har følelser for, og Christel og jeg har ikke kontakt, slår Teitur fast.

Se Teitur tale over sig i videoen øverst i artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tteitters.png
 Foto: Krestine Havemann/Discovery

Teresa og Teitur vil ikke kalde sig kæreste. Men de forklarer til SE og HØR, at de ikke er sammen med andre, og at de har det rigtig godt i hinandens selskab (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Og i interviewet, som du kan se øverst i artiklen, er Teitur utroligt ærlig - nok mere ærlig, end Christel gerne vil have.

- Der er blevet spurgt meget ind til, hvem jeg er mest for og alt sådan noget. Men selvfølgelig som tingene er nu, så bruger Teresa og jeg tid sammen, forklarer Teitur, inden han taler over sig:

- Og Christel har også en anden kæreste, udbryder den kække færing.

Det er ikke noget, som Christel endnu har fortalt til offentligheden. Og dømt på ansigtsudtrykkene hos hendes veninder Samira og Teresa, så skulle det altså heller ikke ud - men det kom det!

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Christel Trubka, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Se Teitur tale over sig i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold