Reality15. maj 2023

Teitur og Teresa sletter hinanden: Nu flytter hun

Siden Teitur Skoubo blev løsladt fra fængslet, har han og kæresten Teresa Ovenberg været uadskillelige. Nu leder hun med al hast efter en lejlighed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Teresa fortalte for nylig, at hun og Teitur er kommet videre, efter han i landsretten blev frikendt for voldtægt men dømt for vold.
 Video: SE og HØR

Tidligere i dag kunne SE og HØR fortælle, at Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg er stoppet med at følge hinanden på Instagram.

Det kunne tyde på, at der er problemer i parforholdet mellem de færøske tv-kendisser, som mere eller mindre har været kærester, siden de fik genantændt deres gamle flamme, da de blev genforenet i sæson seks af "Ex on the Beach".

Hverken Teitur eller Teresa er vendt tilbage på SE og HØRs henvendelser, men nu har Teresa selv smidt mere brænde på spekulationsbålet.

På sin Instagram-story, hvor hun beder sine 100.000 følgere om hjælp til at finde en ny bolig i København. Og det skal gå stærkt, skriver hun.

Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg
Officielt har Teitur og Teresa været kærester siden januar 2022.
 Foto: Privat

- Jeg søger alt fra et- til treværelses lejlighed eller blot et værelse. Jeg skal bare flytte hurtigst muligt, skriver Teresa.

Siden Teitur blev løsladt fra fængslet i oktober, har han og Teresa nærmest været sammen uafbrudt.

Flere gange er hun dukket op på den røde løber uden sin voldsdømte kæreste, men hun har hele tiden slået fast, at de er glade og forelskede.

- Det går rigtig godt, vi har det rigtig dejligt, og alt kører bare. Vi har lagt alt fra sidste år bag os, sagde hun til SE og HØR i april.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Teresa Ovenberg om, hvorfor hun står og skal flytte hurtigst muligt. Hun er ikke vendt tilbage.

Sponsoreret indhold