Reality10. oktober 2017

"Teen Mom"-Jenelle raser: Vil ikke længere være en det af programmet

Den populære realitydeltagere truer nu med at trække stikket efter syv år i rampelyset. Det sker efter seneste episode af "Teen Mom 2" på MTV, hvor hun føler sig manipuleret med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.20022573.jpg
 Foto: All Over Press

Hvis der er nogen, der kan tilfredsstille vores allesammens trang til drama, er det Jenelle Evans.

Den 25-årige amerikaner har i syv år delt både op- og nedture fra sit liv med hele verden i det populære realityshow "Teen Mom 2".

Her mødte vi hende for første gang som en 17-årig teenager, der blev mor for første gang.

Samtidig kæmpede hun med hashmisbrug og derfor endte hun til sidst med at overdrage forældremyndigheden over sønnen Jace til sin mor.

Siden dengang har hun fået to børn mere, ligesom hun har været i flere voldelige og dårlige forhold.

Hun har været i fængslet flere gange, ligesom hun har haft problemer med misbrug af forskellige stoffer gennem årene.

Man må altså sige, at Jenelle Evans har været en meget interessant person at have med i MTV-programmet, men nu kan det måske være slut.

"Teen Mom 2" er stadig populært i hele verden, og programmet kører stadig for fuldt blus, men det seneste afsnit af programmet har fået bægeret til at flyde over for Jenelle Evans.

Hun mener, at MTV har klippet et skænderi mellem hende og hendes forlovede, David Eason, så det virker meget mere dramatisk, end det var.

- Ja, David og jeg har vores op-og nedture, men episoden i går var ikke nødvendig. Fordi David ikke vil uddybe endnu et skænderi eller drama på kamera, får de det til at se ud som at David forsøgte at skjule noget for offentligheden. Som om han har gjort mig ondt på en måde, skriver hun på sin Instagram.

Samtidig langer den 25-årige realitystjerne kraftigt ud efter MTV's behandling af seriens hovedpersoner.

- De behandler os alle som vi er deltagere i et freakshow i bure. VI er ikke mennesker for MTV, skriver hun.

Og det virker altså som om Jenelle Evans nu har fået nok af programmet. I sit Instagram-opslag skriver hun i hvert fald, at hun ikke længere vil være en del af programmet.

- Jeg har besluttet mig for, at efter den her sæson, vil jeg sandsynligvis ikke længere medvirke i showet. Jeg har sagt til Morgan, at det er ved at tage overhånd, og at det ikke er sundt for os mere. Det skader os bare psykisk, skriver hun.

Du kan se hele opslaget herunder:

Jenelle Evans har flere gange foretaget kontroversielle valg.

For nyligt blev hun gift uden at have inviteret sin mor med til brylluppet. Det valg traf hun, fordi hun stadig kæmper med sin mor om at få forældremyndigheden over Jace tilbage.

Tidligere på året udgav den populære unge mor en bog om sit liv, hvor hun blandt andet beskriver sit tidligere hash-misbrug.

Hvorvidt Jenelle har tænkt sig at sætte handling bag sine ord må tiden vise, men det kan altså måske blive sidste sæson, vi får lov til at følge hendes liv.

Sponsoreret indhold