Reality11. december 2020

Syg Fie Laursen i krise: Sammenbrud og hus-kaos

Der har været usædvanligt stille omkring Fie Laursen den seneste tid, og det har der været flere grunde til. Skandale-influenceren har nemlig været i et kæmpe kaos i Spanien, hvor hun har måtte fraflytte sit hus og har fået et mentalt sammenbrud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stilhed er ikke noget, man er vant til at opleve fra Fie Laursen. Alligevel har der været ualmindeligt stille omkring den skandaleramte influencer, blogger og reality-kendis.

Hun fik tidligere i år slettet sin Instagram-profil på ubestemt tid, men hurtigt havde Fie oprettet en ny profil, hvor nogle af hendes 330.000 følgere fulgte med. Den profil er nu også forsvundet.

Det eneste sted på de sociale medier, som frøken Laursen stadig kan findes på, er TikTok. Her har hun i flere videoer nu afsløret, hvad der foregår i hendes evigt turbulente liv.

- Jeg har været væk, og der er sket meget, og jeg er meget syg, indleder Fie den første af tre videoer, som på meget kort tid indeholder en hel masse drama.

Hun hævder nemlig, at det hus, hun i flere måender har boet i i Spanien, har været et stort fupnummer - og fyldt med skimmelsvamp, hvilket har gjort hende syg.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200525_jsu9008.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Fie er igen, igen involveret i drama (Foto: Jesper Sunesen)

- Mit hus i Spanien var åbenbart et stort fupnummer, og jeg var lige ved at blive snydt for seks millioner danske kroner, hvilket er mange penge. Heldigvis kunne jeg komme ud af kontrakten, fortæller Fie.

Alvorligt syg

Alle videoerne er på engelsk og ligger på realitystjernens TikTok-profil. Her hævder hun også, at hun er blevet syg af at bo i huset i Spanien.

- Jeg er blevet syg, fordi huset var fyldt med mug og skimmelsvamp. Det er første gang, jeg oplever skimmelsvamp og at blive syg af det, siger Fie og fortsætter:

- Jeg har det i mine lunger, og nu er jeg nødt til at blive behandlet med indsprøjtninger, så det er fucked up.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_62.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fie boede i huset i Spanien med sin bror Boris Laursen og hendes hemmelige kæreste, som hun endnu ikke har vist frem eller afsløret navnet på (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mentalt sammenbrud

Kaosset med huset i Spanien har taget hårdt på Fie. Hun har flere gange talt åbent om sine psykiske diagnoser, og den her krise har ikke hjulpet på tv-kendissens mentale helbred.

- Jeg havde et mentalt sammenbrud, og jeg forsvandt fra de sociale medier undtagen TikTok. Jeg havde bare brug for en pause, forklarer hun.

Allerede nu har Fie fundet et nyt hus. Hvor hun før boede i Mijas i Malaga i Spanien, er hun nu flyttet til Marbella små 40 kilometer derfra.

- Jeg har fået et nyt hus, og jeg kommer til at få det bedre efter at have været mærket af at bo i skimmelsvamp. Mine advokater arbejder så hårdt, fortæller Fie.

Da hun flyttede ind i det gamle hus, viste Fie det selvfølgelig glædeligt frem som et luksuspalæ. Et hus hun først skulle leje for derefter at købe det.

- Da vi flyttede ind i huset, var der mange ting, der var i stykker og ikke virkede. Det så perfekt ud på billeder, men jeg delte problemerne ikke online, fordi det var mit første hus, og jeg ville have, at det hele så perfekt ud, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/fie_laursen_0.jpg
 (Foto: Janus Nielsen)

Fie bor stadig i Spanien (Foto: Janus Nielsen)

Skandaløse forhold

Det var ikke kun skimmelsvampen, der var et problem med det hus, som Fie boede indtil nu har boet i sydpå.

Her boede hun sammen med brormand Boris Laursen og sin hemmelige kæreste, men det var langt fra optimalt.

Den absurde trio var nemlig langt fra tilpas i huset, hvor de ifølge Fie levede under nærmest kummerlige vilkår. Hun fortæller blandt andet, at de hver måned havde en elregning på over 800 dollars.

Men der var flere ting, som var helt galt med den på papiret ellers så skønne villa.

- Det var koldt 24 timer i døgnet, og vi kunne kun tage to varme bade om dagen, afslører Fie også.

SE og HØR har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Fie Laursen, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Du kan se videoerne på Fies TikTok-profil her.

Sponsoreret indhold