Reality15. februar 2016

Sy Lee: TV-optagelser rystede mig

Reality-stjernen blev rystet under TV-optagelser
https://imgix.seoghoer.dk/sy-lee-i-indonesien14.jpg
 Foto: Privat

Oh honeybees, jeg ved ikke, om jeg burde fortælle Jer om min forfærdelige oplevelse her i Vietnam i forbindelse med et nyt TV-program, hvor jeg er blevet valgt som en af hovedpersonerne. Jeg har fortalt på bloggen tidligere i år, at jeg skal lave nyt tv-program for en vietnamesisk kanal, som omhandler de smukkeste asiatere på jorden. Det lyder måske overdrevent nok, men det går konceptet ud på, og jeg er så en af disse asiatere. I forbindelse med min deltagelse til den internationale skønhedskonkurrence i november, Mister Universal Ambassador 2015, fik nogle scouts øjnene op for mig, og jeg endte jo med at vinde en titel og en pris heriblandt titlen som Mister Universal Ambassador Europe 2015 – den bedste repræsentant for sit hjemland i Europa. Vildt ikke!

Min agent var ved min side under alle TV-optagelserne, og jeg fortalte ham, at jeg ikke brød mig om deres arbejdsmåde. Ja, han sagde, at jeg skulle vænne mig til det og holde det ud. Min agent mente, at TV-programmet var en god måde at kickstarte min karriere i Asien - især mit hjemland, Vietnam. Jeg kan godt se formålet med det, og jeg kunne godt lide programmets koncept, da jeg hørte om det, MEN efter dag et tog alt en vild drejning!

Jeg kunne fornemme, at de gav mig en rolle! En karakter, som jeg ikke kan stå ind for, og karakteren er langt ude! Langt fra den, jeg er som person i virkeligheden! Nu har jeg ikke mødt de andre skønhedspersoner, men de har vel deres egne roller. Den havde jeg fandeme ikke set komme! Jeg troede, at jeg skulle være mig selv 100%, som jeg ALTID havde været på TV herhjemme i DK, og så skulle de bare filme det de ville. Selvfølgelig ved jeg, at de kan manipulere med mine udtalelser fra synch (man taler med sig selv foran et kamera.), men det er her, hvor jeg selv skal være opmærksom og være den “kloge” og sørge for at lave sætninger, så de ikke kan fordreje meget af dem som muligt.

Jeg blev bogstaveligt beordret til at sige bestemte ting i programmet. Nu ved jeg ikke, hvad de havde tænkt sig med de andre “karakter” i programmet, men jeg kunne fornemme, vi fik tildelt roller, og min “rolle” var, at jeg skulle være den her plastikdukke – en asiatisk Ken dukke. Jeg skulle fremstå som om,jeg elsker at have et falskt udseende, alt det der er “fake” og jeg kan ikke leve uden skønhed! Det passer jo ikke! Jeg elsker skønhed, og jeg går inden for naturlig skønhed, men der er også andre vigtige ting i livet end skønhed! Det måtte jeg fx ikke sige! Nu har jeg lavet TV i Danmark, og her siger jeg tingene, som jeg vil. Jeg har aldrig fået en sætning, som jeg skal fyre af, medmindre jeg mumler eller de ikke nåede at filme det. Min tilrettelægger var bogstaveligt ubehøvlet og kaldte mig for nedladende ting på vietnamesisk. Det var uhørt uprofessionelt. Det var dråben!

Først og fremmest så vil jeg understrege IGEN, at jeg er 100% naturlig. Jeg har ALDRIG foretaget et kosmetisk indgreb eller fået plastikoperationer eller prøvet botox/restylane! Dog får jeg ansigtsbehandlinger og hud-behandlinger! Jeg har intet imod plastikoperationer og botox/restylane og jeg er glad for de eksisterer, så jeg måske en dag selv kan tage det til mig, når jeg er gammel og føler mig grå og slidt, men indtil da skal alt være naturligt!

Jeg fik nok af denne tilrettelægger, og jeg kunne ikke stå ind for den “rolle”, som de har tildelt mig. Jeg lyttede til mit hjerte, og jeg hoppede fra midt i optagelserne til dette program. Min agent og holdet blev selvfølgelig mega sure, men jeg ville ikke være kendt på den måde. Jeg ved, at jeg har meget mere at byde på, og for mig handler det ikke om at være kendt, men at jeg skal lave noget, som jeg brænder for i Asien- Det er nemlig at være en del af medieverdenen og arbejde som model. Min agent endte med at forstå mig og havde endda meget respekt for mit valg og gå på mod. Jeg er nu på vej hjem mod Danmark med den bedste følelse i maven! Man skal aldrig finde sig i noget.

MIT RÅD: Min erfaring og “kendis-faktor” herhjemme i DK har nok givet mig stof til eftertanke . Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage og ændre noget, havde jeg gjort det! Jeg fortryder ikke mine reality-deltagelser, men jeg har nok ikke valgt den rækkefølge! Mit råd til jer! Jeg kan gå i dybden med det her sidste emne, men det tager vi en anden gang. HUSK! “Vær anerkendt, og ikke bare kendt for at være kendt.”

Til jer unge derude, der drømmer om at lave TV eller være kendt. For Guds skyld, vælg den sti du vil gå med omhu. Det, du vælger at deltage i starten, som får stor eksponering, er det du vil være kendt for i lang lang lang tid. TV (reality-TV) er en nem måde at blive kendt på. At være anerkendt tager lang tid og det tager sin tid, så vær tålmodig, mindre du er ligeglad. Nu er jeg en af de få, der ikke er kendt for at være totalt gakket. Men tænk over det. Vil du være den dumme, stive party abe, whore, usympatiske person, pause-klovn? Eller at være kendt for dit talent? Tænk over det.

Medmindre du kan tjene kassen på det, så kan du være ham/hende, der siger: “Det er ikke mig, der er dum. Jeg blev rig på det.” Gå all in, hvis du mener, du kan leve af TV. Kun få, der gør det i DK! Men seriøst, vil du gerne være kendt for at være den irriterende og dumme person fra TV? Nej vel. Jeg tror, at de fleste vil være anerkendt.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_3.png
 SE og HØR

Sponsoreret indhold