Reality26. februar 2016

Sy Lee misbrugt

I mere end et år har et firma i Aarhus brugt Tv-personligheden Sy Lee som reklamesølje
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_3443.jpg
 (Foto: Teguh Wibowo Photography)

TV-personligheden Sy Lee er blevet misbrugt, skriver han på sin blog.

- Jeg er rasende og forarget lige nu! Mine billeder bliver misbrugt i reklame, som jeg ikke kan genkende! Jeg har ALDRIG fået en tandblegning i en klinik i Aarhus såkaldt "Total Smil". Jeg har aldrig hørt om denne klinik, og jeg har aldrig indgået nogen form for samarbejde med dem, skriver Sy Lee på sin blog.

Sy Lee har før fået tandblegninger, men aldrig i Aarhus. Billederne på "Total Smil"s hjemmeside er taget fra TV-personens blog, hvor han har fået tandblegning på en anden klinik.

- Jeg har fået foretaget to tandblegninger i mit liv i en klinik i København, som hedder !Tandblege-Gruppen!, og disse billeder er blevet misbrugt af den anden klinik! Jeg anbefaler KUN ting og sager på min blog, så I skal kun forholde jer til mine ord på bloggen og ikke andre steder! Som professionel blogger er jeg f**king irriteret over denne situation, for troværdighed og ærlighed går jeg op i på min blog! Mine læsere skal ikke blive misledt, når de ser de samme billeder på forskellige hjemmesider, forklarer en rasende Sy Lee.

https://imgix.seoghoer.dk/syleesnydt4.jpg
 Foto: screenshot

Sponsoreret indhold